Andrés Reisinger aduce o reinterpretare a marilor orașe în seria sa "Take Over", folosind perdele roz pufoase, moi și elegante

Andrés Reisinger, artistul pasionat de roz, aduce o celebrare captivantă a acestei culori printr-o serie inovatoare de lucrări digitale care transformă marile orașe. Folosind benzi tactile, elastice și pufoase, uneori chiar păroase, ce atârnă peste arhitectura istorică, el prezintă "Take Over" - o colecție de instalații de artă virtuală care își propune să exploreze granițele dintre realitate și imaginație.

Prin dezvăluirea "Take Over" pe platformele de socializare, Reisinger exprimă dorința de a reconcilia sfera fizică cu cea digitală. Stilul său aduce o perspectivă proaspătă și liberă asupra interacțiunilor dintre realitate și virtualitate. Seria depășește barierele geografice, desfășurându-se în marile capitale precum Londra, Roma, Paris, Tokyo și New York City, oferind privitorilor perdele roz și experiențe vestimentare arhitecturale menite să fie savurate pe ecrane.

Împlicarea imaginativă digitală în spațiile fizice devine evidentă odată cu lansarea operei "Take Over" pe platformele de socializare, generând un val de întrebări și interes privind expozițiile în persoană. Reisinger, recunoscut pentru abordarea sa atrăgătoare între fizic și abstract, susține că orice formează o experiență este real, indiferent dacă se află în sfera digitală sau fizică.

Alegând să-și expună creațiile pe paginile de socializare, artistul își propune să democratizeze arta, aducând operele sale la îndemâna unui public extins. "Take Over" redefinește personalitățile orașelor, transformând spațiile fizice într-un cadru teatral în care străzile devin protagoniștii unei noi piese. De la nuanțe pastel roz la forme ondulate și medii suprarealiste, seria reflectă afecțiunea lui Reisinger pentru imagini de vis și suprarealiste, oferind posibilitatea de explorare pe platformele de socializare.

SURSA ARTICOL

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari