DEKO V 8055, vopsea super-lavabila super - mata de la Policolor

Vopsea super - lavabila care acopera imperfectiunile peretelui.

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative, emailuri si pardoseli din Romania, ofera pe pietele din Romania si Bulgaria o gama variata de vopsele lavabile si tencuieli pentru uz profesional.

DEKO V 8055 este o vopsea super - lavabila, super - mata, cu o buna putere de acoperire si care rezista la multiple spalari cu apa sau frecare umeda. Gradul ridicat de mat face ca vopseaua sa acopere imperfectiunile peretelui, indiferent de unghiul in care lumina intra camera. O alta proprietate a acestei vopsele o reprezinta faptul ca permite peretelui sa “respire” astfel incat vaporii de apa sa circule lent spre exterior, reducand considerabil riscul aparitiei condensului.

Vopseaua super-lavabila DEKO V 8055 are un randament foarte bun, acoperind pana la 15 mp/L/strat daca este aplicata manual si pana la 11 mp/L/strat daca este folosita aplicarea automatizata, adica o masina de vopsire profesionala airless.

Vopseaua super-lavabila DEKO V 8055 are un randament foarte bun, acoperind pana la 15 ml /L/strat daca este aplicata manual si pana la 11 mp/L/strat daca este folosita aplicarea automatizata, folosind o masina de vopsire profesionala airless.

Proprietatea vopselei de a fi super-mata ofera spatiilor in care este aplicata un aspect elegant, de suprafete perfect finisate, fine, atent lucrate.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari