Ești arhitect sau designer de interior? Solicită un mostrar de folii sau un catalog cu frezări

Noua ediție a catalogului Regency Front este disponibilă sub sloganul “A brilliant home story”. Alături de mostrarul de folii oferim producătorilor de mobilă, arhitecților și designerilor de interior materiale pentru reușita proiectelor lor.

Regency Front vine în întâmpinarea clienților care caută o experiență de design diferită și care vor să scoată mobilierul din anonimat, atât prin modele de frezare cât și prin decoruri. Soluțiile sunt variate și acoperă stiluri de design și personalități diferite, de la clienți care își doresc simplitate, minimalism, până la cei care optează pentru forme și combinații spectaculoase.

Numărul de modele a crescut față de ediția precedentă a catalogului de la 48 la 98. S-au adăugat colecției noastre riflajele simple, cu ramă sau cu frezare de mâner și riflajele pentru placare de pereți din colecția Diamond Walls.

Modelele de riflaje pot fi realizate cu secțiune de rază 2, 3, 6 sau teșit, cu grosime MDF de 18, 22 sau 25 mm. Decorurile disponibile sunt uni, uni supermat, uni structo/striat, lemn, textură, high gloss.

Diamond Walls oferă soluții pentru placarea pereților cu înălțime între 60-3100 mm și lățime între 100-1200 mm prin 4 modele diferite: Piano Panel, Soprano Panel, Alto Panel și Vivo Panel.

Cele mai așteptate modele au fost cele Bespoke. Colecția cuprinde frezări sofisticate și exclusiviste, pline de originalitate. În plus, în fabrica din Progresul aducem la viață chiar și cele mai complexe schițe pe care arhitecții și designerii le gândesc pentru clienții lor.

Frezările pentru camera copiilor sunt o altă noutate a ultimului catalog. Realizată cu multă dragoste, colecția Playful este destinată micilor campioni și universului de poveste al copilăriei.

Ești arhitect sau designer de interior? Solicită un mostrar de folii sau un catalog cu frezări pentru proiectele tale! 

Contactează-ne:

Telefon: 0735 300 572

Email: alina.enache@regencyfront.ro

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari