MVP - despre produse și servicii cu care să ieși pe piață Creează-ţi strategia de produs la aBC #14 – a Business of Creativity din aprilie

Aprilie aduce o nouă întâlnire sub bagheta aBC – a Business of Creativity Society cu un subiect de interes pentru toţi antreprenorii. Marți, 11 aprilie 2023, de la ora 18:30 la NOD – Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160 comunitatea antreprenorilor creativi dezbat subiectul MVP- Minimum viable product. Ni se vor alătura şi cei 4 arhitecți antreprenori invitați: Anca Dumitrescu, arhitect de interior şi cofondatoare 441; Alina Filipoiu, ilustratoare şi cofondatoare 441; Radu Călin, arhitect de interior şi cofondator PickTwo; Sebastian Mîndroiu, arhitect de interior şi cofondator PickTwo.

Dacă ai deja un business în arhitectură, design interior, domenii creative sau ești practicant și vrei să o iei pe calea antreprenoriatului – fie că ești freelancer, soloprenor sau colaborator într-o echipă mai mare – atunci întâlnirile de business creativ și networking sunt pentru tine! Ai ocazia să afli de la arhitecți cu experiență, designeri și profesioniști în domeniul creativ despre setarea prototipurilor pentru producţie, de la gândirea acestora pâna la ajustare şi evoluţia în timp. De asemenea, vom discuta cu invitaţii noştri despre experienţe personale, exemple concrete şi tactici pe care şi ei le aplică în business-urile lor.

Tema întâlnirii aBC #14 din martie este MVP – Minimum Viable Product. Aflăm tehnici, strategii uzuale şi sfaturi despre structurarea şi ajustarea serviciilor/produselor nou intrate pe piaţă, de la specialişti cu o vastă experienţă în domeniu:

●        Anca Dumitrescu, arhitect şi cofondatoare 441, jumătate business Women, jumătate vizual storyteller.

●        Alina Filipoiu, arhitect, ilustratoare, cu ochi pentru detalii şi cofondatoare 441.

●        Radu Călin, arhitect de interior, gânditor strategic de fel şi cofondator PickTwo.

●        Sebastian Mîndroiu, arhitect de interior, absolvent de MBA,  cel care crede că lumea se mișcă dacă acționezi în sensul ăsta şi cofondator PickTwo.

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity este gratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, NOD şi ANSWEAR.ro, însă este nevoie să completezi un formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: www.antreprenoriatcreativ.ro

Întâlnirile acestui an se desfășoară lunar, în fiecare a doua marți din lună, la Biblioteca MATER, pe Splaiul Unirii 160, București. Descoperă întregul calendar aici. Întâlnirea lunii martie este marți, 14.03 de la ora 18:30 la NOD Makerspace.

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domenii creative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor și altor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de acces la o educație antreprenorială non-formală.

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondat brandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorul progresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comun această viziune și predă la Ion Mincu.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari