Parchetul de lux - o investiție care răsplătește

Poate, dacă sunteți arhitecți sau designeri de interior, ați auzit din nou și din nou întrebarea:  de ce să investesc în parchet de lux dacă estetic mă satisface alt tip de pardoseală?

În continuare, pentru voi și toți acei clienți vă provocăm la un exercițiu de imaginație. Puteți să îl adresați și clienților voștri. 

Doar imaginați-vă cum simțiți sub tălpile voastre catifelarea unei suprafețe calde și plăcute, în timp ce nările vă sunt mângâiate de parfumul distinctiv al lemnului. Cum pașii alunecă pe  pardoseala plăcut caldă și e doar… liniște. Ochii se îmbată cu tonurile lemnului proaspăt oriunde ai privi în jos.  Ai senzația că ești acasă. De fapt, ești acasă. 

Această senzație este adusă de eleganța și rafinamentul parchetului de lux, iar acesta e un argument primar să o cumpărați: vă răsplătește prin starea de bine. 

Și dacă aceasta nu v-a convins, haideți să descoperim împreună top 5 avantaje ale parchetului din lemn de lux.

Eleganță

Parchetul de lux este realizat din esențe variate de lemn, atât autohtone, cât și exotice. Un astfel de parchet se distinge prin rafinament și este capabil să ofere un plus de stil oricărei încăperi. Dacă doriți un produs autohton, esența de stejar este cea mai bună alegere. Rezistent și durabil, cu un aspect estetic plăcut, stejarul se îmbină armonios cu orice tip de mobilier și stil de design interior.

Durabilitate

În funcție de grosimea stratului de uzură, parchetul de lux poate rezista generații întregi. În cazul parchetului stratificat, recomandăm o grosime mai mare de 3 mm pentru a asigura refinisarea multiplă, o durabilitate ridicată și, da, rezistență la uzură.

Diversitate în modele și esențe

Parchetul de lux oferă o gamă largă de modele care se potrivesc cu orice gust. De exemplu, un parchet din lemn stratificat 1 strip cu aspect de dusumea aduce autenticitate și personalitate încăperii, în timp ce modelul 3 strips oferă un look clasic, perfect pentru un decor tradițional sau rustic.

Design impresionant, finisaje inovatoare

Un parchet de lux poate avea până la 22 de straturi de finisaj, asigurând protecție împotriva uzurii, zgârieturilor și petelor. Aceste straturi nu doar că oferă un aspect estetic remarcabil, dar îi protejează și durabilitatea, garantând un produs de calitate superioară ce rămâne neschimbat de-a lungul anilor. Modele de stratificat deosebite găsiți aici .

Iubim pardoselile exclusiviste și știm că și voi. Și, pentru că noi considerăm că suntem unici, am adus în gama noastră, în exclusivitate în România, pachetul curb. Acesta este, în opinia noastră unul dintre cele mai frumoase, dacă nu chiar cel mai frumos parchet din lemn. Un model dublu stratificat, cu strat de uzură din esență nobilă de stejar, parchetul curb se distinge prin tăietura specială, curbă, așa cum e valul mării, unda sunetului, viața. 

Investiție pe termen lung

Deși achiziția parchetului de lux poate necesita o investiție inițială mai mare, pe termen lung este o decizie care vă susține confortul și suma pe care voi sau clienții voștri o plătesc. Altfel spus, parchetul de lux adaugă valoare imobiliară casei voastre și impresionează prin confort, eleganță și calitatea sa.

Dacă aveți un proiect deosebit ne găsiți pe strada Fântânica nr. 14, sector 2, București. 

Alegerea unui parchet de lux de la Alma Parchet este o investiție în calitate, confort și stil. Îmbogățește-ți casa cu esența caldă a lemnului și experimentează diferența pe care o face o pardoseală premium. Indiferent că optezi pentru parchet din lemn masiv, dublu sau triplu stratificat, vei beneficia de durabilitate, rezistență și un aspect estetic de neegalat. Fiecare pas pe un astfel de parchet va fi un memento al deciziei tale de a investi în calitate și lux.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari