Parteneriate pe termen lung

Profesionalismul, simţul etic şi fair-play-ul de care dăm dovadă ca parteneri de afaceri transformă relaţiile noastre de business în parteneriate durabile.

Cu deja mai mult de 600.000 m² construiţi până în 2022 împreună cu CTP România, parteneriatul nostru nu se opreşte aici.

Hale industriale şi logistice executate în CTPark Bucharest North
Hale industriale şi logistice executate în CTPark Bucharest North

Încrederea reciprocă ne reuneşte permanent în proiecte noi, astfel că anul acesta am dat startul a două noi şantiere -  CTP Chitila (iunie 2022) şi CTP Craiova (martie 2022), cu suprafeţe de 12.000 m², respectiv 13.200 m².

CTPark Craiova
CTPark Craiova

Ambele proiecte sunt de tip Livrare la Cheie, aşa cum ne-am obişnuit deja partenerii, şi includ:

platforme din beton, zone de trafic intens, parcări și drumuri de trafic ușor, zone de andocare, piste de biciclete, structuri, închideri perimetrale, acoperişuri, instalaţii sanitare, compartimentări și finisaje interioare birouri, instalații HVAC, instalaţii electrice interioare, instalaţii detecţie şi avertizare la incendiu, sisteme de stingere incendii (hidranţi interiori şi sprinklere), reţele electrice exterioare, reţele exterioare de canalizare pluvială, canalizare menajeră, rețea de alimentare cu apă, rețea exterioară hidranţi și sprinklere.

Suntem mai mult decât un antreprenor general: suntem un partener pe termen lung.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari