Produsele SPOR VILLA YACHT, lacuri pentru lemn pe baza de apa

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele din Romania, comercializeza sub brandul SPOR VILLA o serie de lacuri pentru lemn parchet sau terase pe baza de apa.

SPOR Villa Yacht lac 3 in 1 este un lac lucios incolor, colorabil in sistemul de colorare ArtColor sau gata colorat in cinci nuante. Este utilizat la impregnarea, protejarea eficienta de durata si decorarea suprafetelor din lemn aflate in spatii interioare sau in aer liber, expuse influentei factorilor atmosferici in mod direct. Diluat in proportie 1:1 cu apa, lacul poate fi folosit si ca grund, inaintea aplicarii straturilor de lac.

Lacul SPOR Villa Yacht lac 3 in 1 se comercializeaza in 5 nuante: cires, mahon, pin, stejar si wenge nuante lucioase, iar la cerere, lacul incolor poate fi colorat cu ajutorul sistemului de nuantare computerizata ArtColor.

SPOR Villa Yacht lac 3 in 1 se gaseste in ambalaje de 750 ml sau 2.5L

SPOR Villa Yacht parchet este un lac lucios pe baza de apa, incolor, utilizat pentru impregnarea si protejarea parchetului si a dusumelelor din lemn, oferindu-le rezistenta ridicata la trafic si zgariere. Lacul se comercializeaza incolor, fapt ce pune in evidenta culoarea si textura naturala a lemnului tratat, dar, la cerere, poate fi colorat in sistemul Policolor ARtColor. Lacul poate fi folosit si ca grund, daca este diluat cu apa in proportie de 1:1. 

SPOR Villa Yacht parchet se comercializeaza in ambalaje de 4L.

SPOR Villa Yacht lac pentru terase este un lac incolor, pe baza de apa, utilizat pentru impregnarea, protejarea si decorarea de lunga durata a podelelor, teraselor, scarilor sau pontoanelor din lemn.

SPOR Villa Yacht lac pentru terase ofera o protectie excelenta lemnului aflat in bataia directa a razelor de soare sau expuse intemperiilor. Lacul este special conceput pentru a forma un strat anti-alunecare, impermeabil la apa.  

Acest produs se comercializeaza in ambalaje de 750 ml si 2.5L, in versiunea incolor. Pentru cei care doresc, insa, lacul colorat, este bine de stiut ca aceasta se poate nuanta folosind sistemul de nuantare computerizata Policolor ArtColor.

Toate produsele prezentate pot fi gasite in marile retele de bricolaj din Romania, dar si in magazinele traditionale din intreaga tara.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari