Soluțiile REHAU pentru locuințe verzi – un mediu construit mai sustenabil

Parteneriat între REHAU și Alesonor pentru dezvoltarea suburbiei complete Amber Forest

Locuințele Amber Forest vor integra soluțiile REHAU pentru locuințe verzi, compania având experiență și în furnizarea de soluții pentru construirea complexului Amber Gardens, în continuare singurul proiect de vile verzi de lux din România, certificate Casa Verde de RoGBC.

Ca și în cazul Amber Gardens, și la Amber Forest, locuințele vor fi construite la un standard înalt de calitate și vor fi aplicate cele mai performante standarde energetice din lume, pentru a obține atât un nivel ridicat de performanță, eficiența energetică și economii substanțiale la costurile pentru energie, dar şi calitate, sănătate şi confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuințele standard existente pe piață.

Portofoliul de produse REHAU oferă clienților o gamă largă de opțiuni pentru a-și putea duce la bun sfârșit proiectul imobiliar la care visează. Parteneriatul pe care REHAU îl are cu Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Forest, este unul în care s-a văzut încă de la început un viitor, întrucât se aliniază perfect cu viziunile companiei. 

Amber Forest este primul mare proiect rezidențial cu răcire radiantă în placa de beton. Cu ajutorul sistemului REHAU BKT, locuințele verzi Amber Forest oferă confortul pe care orice familie îl caută. Acest sistem este rapid și ușor de instalat, economisindu-se timp prețios în faza de execuție. În completarea REHAU BKT vine, de asemenea, sistemul de placă cu nuturi Varionova, care oferă un grad înalt de flexibilitate şi este potrivit pentru instalații datorită fixării excelente a țevilor și a proprietăților sale izolatoare. Datorită tehnicii nut-feder de conectare a plăcilor, se creează o barieră la umiditate, iar plăcile stau ferm conectate între ele. Soluția este potrivită pentru cele mai diverse utilizări și oferă o gamă largă de detalii pentru proiectare și utilizare zilnică pe șantier.

Pentru că o locuință verde este și o locuință smart, REHAU a pus la dispoziție dezvoltatorilor numeroase sisteme inteligente de control al temperaturii, prin aplicații mobile. Un astfel de sistem este NEA SMART 2.0, care permite o încălzire a locuinței într-o manieră eficientă, confortabilă și economică. Utilizând un astfel de dispozitiv, locuitorii pot beneficia de un control total asupra întregului sistem de încălzire și răcire, având garanția unei eficientizări privind consumul de energie și a unui confort termic superior. De asemenea, NEA SMART 2.0 poate garanta o economie de energie de până la 20%, fiind astfel un element cheie al conceptului de locuință verde. Funcțiile sale smart integrate, cum ar fi funcția Geofencing, care permite o minimizare automată a consumului de energie în momentele în care lipsești din locuință se asigură că nu există niciodată exces de energie, prin urmare, nu există nici costuri crescute pentru întreținerea locuinței. De asemenea, sistemul detectează automat ferestrele deschise și își adaptează rapid funcțiile pentru a reduce consumul de energie. 

Pentru REHAU, sustenabilitatea a fost mereu un aspect important. Utilizarea responsabilă a resurselor, produsele durabile și inovatoare și investițiile sustenabile au făcut mereu parte din ADN-ul nostru. Prin inițiativele noastre diminuăm considerabil emisiile de carbon și reciclăm pe cât posibil materialele folosite astfel încât să luptăm eficient împotriva schimbărilor climatice. Pe lângă portofoliul vast de produse dezvoltate în mod sustenabil, REHAU s-a dedicat proiectelor imobiliare verzi. Colaborarea dintre REHAU și Alesonor este un astfel de exemplu care susține proiectele verzi, prin construirea unor locuințe durabile. 

Resursele sunt epuizabile, iar acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem importanța produselor smart, care ușurează viața fiecăruia și ne ajută să economisim. REHAU vine în ajutorul tuturor dezvoltatorilor, oferindu-le soluții eficiente și durabile, care să pună bazele unui nou cămin călduros, liniștit și, cel mai important, confortabil. Alege soluții sustenabile pentru casa ta!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari