aBC – a Business of Creativity dă startul turneului prin țară cu o primă ediție la Cluj

După o pauză de 2 luni, toamna aduce noi începuturi pentru întâlnirile de antreprenoriat creativ, iar aBC – a Business of Creativity reunește comunitatea antreprenorilor creativi într-un nou sezon, debutând în această perioadă cu întâlniri prin țară.

Noutatea pentru comunitatea antreprenorilor creativi suntîntâlnirile naționale din Cluj, Brașov, Iași. Primul eveniment din acest sezon în țară are loc peste doar câteva zile: Marți, 19septembrie 2023, de la ora 17:30 la ABC Incubator în Cluj, în parteneriat cu CMT – Cluster Mobilier Transilvănean.

Alături de noi vor fi și invitații speciali: arh. Șerban Țigănaș decan FAU Cluj cofondator Dico și Țigănaș, arh. Tiberiu Bucurși arh. Sergiu Tîrziu cofondatori ai Format4, Ana Mihail, designer de interior, fondatoare Ann Design Studio și arh. Cătălin Trandafir confondator al Filofi şi Trandafir Arhitectură. 

Ești arhitect, designer, grafician, freelancer, creator de modă, bijuterii, accesorii, ilustrator sau pictor? Ai deja un business îndomenii creative și vrei să transformi activitatea profesională într-una profitabilă, care să te deservească? Ești practicant sau pur şisimplu iubeşti domeniul creaţiei – atunci sigur nu ai de ce să lipsești de  la întâlnirile interactive de business creativ și networking! 

Într-un mediu prietenos și sigur, descoperi o comunitate de oameni ai creației și te întâlnești cu profesionişti în domeniul arhitecturii şi a antreprenoriatului, pentru a discuta despre partea financiară în business-ul creativ, politici de prețuri și canale.aBC#17, ediția de la București, aduce în același loc 4 speakeri cu experiență în domeniu, gata să împărtășească cu participanții practici profesionale, sfaturi și învățăminte, într-o discuție liberă și transparentă. Vom afla îndrumări și experiențe din partea invitaților, pe care le-au acumulat pe parcursul anilor, dar şistrategii profesionale pe care chiar ei le folosesc în business-ullor.

Tema primei întâlniri aBC din cluj este PROMOVAREA – Cum mă promovez ca arhitect, designer și antreprenor creativ? Temă pe care o vom dezbate marți, 19 septembrie 2023, de la ora17:30 la ABC incubator - Str. Constantin Brâncuși 55-59, Cluj-Napoca, cu invitați:

•ȘerbanȚigănaș–arhitect, decan FAU Cluj, cofondator Dico și Țigănaș

•Tiberiu Bucur și Sergiu Tîrziu –arhitecți și cofondatori Format 4

•Ana Mihail – designer de interior, fondatoare Ann Design Studio

•Catalin Trandafir –arhitect și cofondator al Filofi şi Trandafir Arhitectură.

„Programele universitare de la noi te pregătesc să fii un foarte bun specialist, dar nu îți spun mai departe cum poți monetiza toată această creativitate a ta, ce faci când termini stagiul, cum gestionezi relația cu un client, ce prespune birocrația, cum te promovezi ca să atragi clienții cu care vrei să lucrezi. Noicontribuim cu cunoștințe de business pe toate palierele, de la planul de business, care e atât de important și oferă claritateodată ce îl faci, la a comunica pe nevoile clienților, un lucru pe care nu foarte mulți antreprenori creativi îl fac, la a seta structura de preț corectă, promovare și multe altele”, spuneArmina Popeanu, arhitect, minte creativă și fondatoareaplatformei aBC în Antreprenoriat Creativ - a Business of Creativity. 

Participarea la întâlnirile aBC – a Business of Creativity estegratuită, cu ajutorul partenerilor ZOISS, și CMT – CLUSTER MOBILIER TRANSILVĂNEAN însă este nevoie să completeziun formular pentru a te înscrie. Mai multe detalii aici: https://antreprenoriatcreativ.ro/evenimente/abc-1-cluj/

Despre platforma ANTREPRENORIAT CREATIV

Platforma integrată de educație antreprenorială în domeniicreative – își propune să ofere informații, suport, să contribuie cu programe și să faciliteze oportunități arhitecților, designerilor șialtor antreprenori din industriile creative, care au nevoie de accesla o educație antreprenorială non-formală.

Armina Popeanu – arhitect și fondator ANTREPRENORIAT CREATIV, antreprenor cu peste 9ani de experiență, a fondatbrandul premium de genți și pantofi Lyria – Povestea ta Pictată, studio-ul de arhitectură AArchitects și studiază business de arhitectură printr-un doctorat la Universitatea de Urbanism șiArhitectură Ion Mincu, în urma căruia își propune să creeze un model de business pentru creativi. Este, de asemenea, mentor pentru business-urile creative și crede că educația este motorulprogresului, motiv pentru care sprijină cauze ce au în comunaceastă viziune și predă la Ion Mincu. 

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari