Acoperiș de sticlă GlassRoof, la Hotel Restaurant Lacu Roșu

Terasă de evenimente cu accoperiș de sticlă

166.5 mp

Harghita, Lacul Roșu

2022

Glass Roof

Așa cum îți spuneam și în proiectul precedent realizat la Hotel Lacu Roșu din Harghita, această locație este ca Raiul pe Pământ, atât pentru clienți cât și pentru noi! Și, deoarece ne-a plăcut atât de mult prima dată când am fost aici, ne-am decis să revenim!

Și am revenit cu un nou proiect, pe terasa numărul 2 a locației – unde soluția de acoperire adoptată de această dată a fost un acoperiș de sticlă de tip Glass Roof. 

Terasa numărul 2 a restaurantului, cu o suprafață relativ asemănătoare suprafeței terasei acoperite cu Pergola retractabilă; a fost acoperită cu sisteme de tip Glass Roof. Un acoperiș de sticlă cu structură de aluminiu și caracteristici aproape identice cu cele ale unei pergole (ex: stâlpi de susținere cu scurgere integrată pentru apă, aluminiu extrudat vopsit în RAL-ul ales de client), acest Glass Roof oferă acum terasei un aspect aparte. Deoarece terasa este situată într-un unghi lipsit de lumina completă a soarelui, această variantă de acoperire a rezolvat provocarea luminii naturale.

Acoperișul de sticlă de tip Glass Roof, cu sisteme de sticlă fixe (preferința clientului), are dimensiunile aproximative de 18,5 x 9 m (unde 18,5 m reprezintă lungimea terasei iar 9 m reprezintă deschiderea spațiului dinspre clădire spre exterior). Acoperirea terasei cu sisteme de sticlă a fost urmată ulterior și de închiderea laterală a spațiului. Pentru închiderile laterale au fost folosite sisteme electrice ghilotină tip Balustradă, foarte utile în delimitarea spațiului de terasă și oferirea unei priveliști panoramice asupra împrejurimilor.

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari