BayWa r.e.: Partenerul tău pentru un viitor energetic mai bun

BayWa r.e., cu operațiuni în 31 de țări, cu venituri de aproape 6.5 miliarde de euro, este un dezvoltator global de top de energie regenerabilă, distribuitor și furnizor de servicii și soluții pentru industria energetică, influențând activ viitorul energiei.  

Avem toate produsele de care aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră de sisteme fotovoltaice. Aceasta include componente pentru sistemele conectate la rețea (on grid), precum și pentru sistemele autonome.

În magazinul nostru online, vindem și recomandăm doar produse pe care le-am selectat cu atenție din punct de vedere al calității, performanței ridicate și sustenabilității. Utilizăm serviciile unor producători cunoscuți precum SolarEdgeFroniusHuaweiTrina SolarJA SolarHyundaiLongi Solar și mulți alții. În calitate de lider în industria fotovoltaică, combinăm în mod inovator o gamă largă de soluții energetice descentralizate, precum pompe de căldură pentru apă caldă menajerăstații de încărcarebaterii și case inteligente. În magazinul nostru online vei găsi produse complete pentru proiectul tău, inclusiv panouriinvertoare, sistemul nostru de fixare novotegra și sisteme de stocare a energiei. Completăm această ofertă cu accesorii pentru sisteme fotovoltaice și accesorii pentru invertoare. Fiabilitatea este foarte importantă pentru noi: datorită spațiului nostru de depozitare de 20,000 m2, avem întotdeauna produse disponibile din magazinul nostru online și le livrăm la timp - chiar și direct la șantier. Ai nevoie de ajutor? Profită de experiența și know-how-ul nostru: colaborăm cu experți care vă vor ajuta în ceea ce privește planificarea, selecția componentelor și implementarea. Oferim instalatorilor și companiilor din domeniu o gamă largă de cursuri de instruire sub formă de webinarii sau seminarii face to face, astfel încât să puteți fi întotdeauna bine informat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari