Culoarea anului 2022, inspirație pentru design și confort termic interior

În fiecare an, institulul american Pantone Color Institute propune o anumită culoare care să definească anul următor, culoare ce va influența dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare, nu doar în modă, ci și în designul industrial și de interior.

Pentru anul 2022, Institutul Pantone a anunțat o culoare care până la acel moment nu exista în catalogul Pantone. Pantone a creat astfel o culoare specială pentru anul 2022: Pantone 17-3938 Very Peri, o nuanță dinamică de albastru, cu un subton de roșu violet viu.

Potrivit Institutului Pantone, noua culoare este cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, încurajând inventivitatea și creativitatea personală.

Demonstrând încrederea lipsită de griji şi o curiozitate îndrăzneaţă care încurajează spiritul creativ, intriganta culoare Lila 17-3938 Very Peri ne ajută să îmbrăţişăm acest peisaj al posibilităţilor şi să ne deschidem în faţa unei noi viziuni şi să ne rescriem vieţile”, au declarat reprezentanţii institutului pe site-ul oficial.

Confort termic inspirat de culoarea anului 2022

Alegerea unui emițător de încălzire colorat reprezintă o propunere atractivă în amenajarea oricărui spațiu interior. PURMO oferă posibilitatea de a comanda un radiator în oricare dintre culorile RAL sau speciale, disponibile în paletarul de culori.

Pentru radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V, spre exemplu, adăugarea unei culori nu va afecta designul, dimpotrivă, va oferi un plus de valoare estetică. O soluție optimă pentru un interior retro, radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V se remarcă prin panoul frontal neted, cu finisare fină a muchiilor, protecții laterale ușor curbate și netede. Standard, radiatorul este disponibil în culoarea alb RAL 9016, dar la cerere, KOS V poate fi livrat și în alte culori.

Alegerea unei versiuni colorate nu modifică funcționalitatea sau parametrii radiatorului, dar schimbă fundamental interiorul camerei în care este instalat. Un radiator în nuanțe lila și violet, montat în camera de zi, în bucătărie sau în baie, va personaliza întregul apartament, oferindu-i un climat unic.

Zeci de nuanțe RAL sunt disponibile în paleta de culori PURMO, între care și diferite tonuri de lila. Paleta completă de culori RAL disponibilă pentru întreaga gamă de radiatoare PURMO poate fi consultată aici. De asemenea, puteți oricând alege și una dintre culorile speciale incluse în paletarul de culori PURMO.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari