Cumpărați sau închiriaţi pe termen lung echipamente electrice și primiți GRATUIT un transpalet electric Li-ion PTE 1.3

Cumpărați sau închiriaţi pe termen lung echipamente electrice și primiți GRATUIT un transpalet electric Li-ion PTE 1.3. Oferta este valabilă pentru tipurile de echipamente enumerate mai jos și este supusă unor termene și condiții. 

Echipamentele Jungheinrich - forța electrică pentru afacerea dumneavoastră.

Fiind lideri în intralogistică, știm cât de important este să beneficiați de cele mai noi tehnologii, de aceea vă asigurăm că veți obține performanțe maxime cu ajutorul utilajelor electrice Jungheinrich. Acum este momentul să faceți o schimbare: cumpărați sau închiriaţi pe termen lung echipamentele electrice de care aveți nevoie și primiți GRATUIT un transpalet electric Li-ion PTE 1.3.

TRANSPALET ELECTRIC AMEISE® PTE 1.3

GRATUIT PTE 1.3 Li-ion

Transpaletul electric Ameise® PTE 1.3 utilizează tehnologia inovativă Li-ion și crește productivitatea datorită funcțiilor de deplasare și ridicare electrice.

AFLAȚI MAI MULTE

Beneficiați de:

✔️ Timp scurt de livrare – veți intra în posesia noului echipament în cel mai scurt timp.

✔️ Prețuri promoționale – acum este momentul să achiziționați pentru a beneficia de ofertă.

✔️ Configurații personalizate – specialiștii noștri vă vor configura echipamentul potrivit în funcție de aplicația dvs. 

Oferta este valabilă pentru tipurile de echipamente enumerate mai jos pentru achiziție sau chirie pe termen lung și este supusă unor termene și condiții. 

Pentru a putea beneficia de această promoție, completați codul  "PROMO" în formularul de contact.

Alegeți noul stivuitor cu catarg retractabil ETV 216i nou sau în chirie pe termn lung. Beneficiați de tehnologii de ultimă generație și primiți GRATUIT transpaletul electric PTE 1.3.

De peste șaizeci de ani, stivuitoarele noastre cu catarg retractabil asigură servicii și performanțe fiabile în spațiile de depozitare din toată lumea. Electrostivuitoarele noastre cu catarg retractabil stabilesc noi standarde pentru performanțe excepționale în spații înguste, datorită construcției lor compacte și capacității de ridicare remarcabile.

Profitați de o diversitate de avantaje tehnice și ergonomice la care  se adaugă tehnologia noastră inovatoare de recuperare a energiei la frânare, care reduce semnificativ consumul global de energie. 

COMANDAȚI ACUM

Alegeți dintr-o gamă largă de electrostivuitoare și primiți GRATUIT un transpalet electric PTE 1.3

Electrostivuitoarele noastre sunt potrivite mai ales pentru operarea la interior. Acestea sunt extrem de manevrabile și eficiente din punct de vedere energetic deoarece funcționează cu până la 20% mai puțin consum de energie.

COMANDAȚI ACUM

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari