"di'zainin by Alma Parchet" – O primă ediție de succes, o bucurie pentru echipa Alma Parchet

Dragi prieteni,

Suntem încă învăluiți în entuziasmul și inspirația pe care ni le-a adus prima ediție a evenimentului "di'zainin by Alma Parchet". A fost o experiență memorabilă, un spațiu în care profesioniștii din domeniul arhitecturii și design-ului de interior s-au întâlnit, au învățat și s-au dezvoltat împreună.

Suntem profund recunoscători că am avut ocazia să îi avem alături pe toți participanții, precum și pe psihoterapeutul Aida Ivan, a cărei prezență a adus o perspectivă diferită de înțelegere a fericirii și performanței în business, indiferent de natura lui.

Dacă nu ați putut să participați la această primă ediție, să știți că suntem nerăbdători să vă întâmpinăm la viitoarele noastre întâlniri. Ne propunem să menținem același nivel de implicare, creând un mediu dinamic, plin de oportunități de a învăța, a socializa și a vă dezvolta abilitățile în domeniu.

Acesta este doar începutul. Vom continua să organizăm aceste evenimente, aducând împreună experți din diferite domenii pentru a ajuta la crearea unui mediu de lucru mai inovator și inspirațional.

Dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au contribuit la succesul acestei ediții. Întreaga noastră recunoștință este dedicată vouă! Până ne vom revedea, vă urăm inspirație nesfârșită și succes în toate proiectele pe care le aveți în derulare.

Cu toată căldura,

Echipa Alma Parchet

Almaparchet.ro

SuperParchet.ro

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari