FÂNTÂNA ARTEZIANĂ MUZICALĂ - PANAGYURISHTE

FÂNTÂNA ARTEZIANĂ MUZICALĂ - PANAGYURISHTE

Suntem foarte mândri de acest proiect și dorim să mulțumim pe această cale că anume noi, cei de la AQUATEC, am avut onoarea de a construi prima de acest gen în Bulgaria fântână arteziană muzicală. Atracția acvatică, unică de acest gen în Bulgaria, va bucura locuitorii și vizitatorii orașului istoric Panagyurishte.

Fântâna arteziană este amplasată lângăArena Asarelși încântă vizitatorii prin amploarea, frumusețea și sincronizarea muzicii, a luminii și a mișcării jeturilor de apă.

Coloanele de apă, care sunt lansate în câteva sutimi de secundă de tunurile de apă ale fântânii, ating o înălțime de 30 de metri. Un videoproiector puternic este folosit pentru a proiecta efecte special dezvoltate cu ajutorul tehnologiei de video mapping pe un ecran de apă de 30 x 15 metri. Melodia "Water" de Elitsa și Stunji este difuzată pe peretele de apă cu impresie video. Programul muzical al fântânii, numit "Paleta de apă", include în prezent lucrările clasice "Ruchenitsa" din suita "Dansuri tracice" de Petko Stainov, "Valsul florilor" din baletul "Spărgătorul de nuci" de Ceaikovski, "Trish-Trash Polka" de Johann Strauss, aria emplematică "Nessun Dorma" din opera Turandot de Puccini și "Fortuna" din oratoriul "Carmina Burana" de Karl Orff. Consultanți în selecția muzicii au fost compozitorul Georgi Andreev și muzicienii locali Pepa Filina și Veselina Zumpalova-Ralcheva. 

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari