Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U4

Reducerea continuă a resurselor naturale și costurile mari ale facturilor de energie sunt printre cele mai mari provocări ale omenirii și fiecare domeniu de activitate este tot mai responsabilizat în găsirea unor soluții eficiente energetic.Întreaga Europă, întreaga planetă, țin permanent pe agenda zilei reglementări prin care să crească performanțele energetice și, implicit, să reducă consumurile.     

De ani întregi și Fakro este un militant, în acest sens, prin soluțiile sustenabile găsite și produsele pe care le promovează. Aruncați o privire peste produsele Fakro și veți remarca atât ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă cât și scări modulare pentru case pasive sau cu coeficienți supertermoizolatori.     În aceste rânduri dorim să ne referim la Ferestrele de mansardă cu pachetul de geam Supertermoizolator U4, cu 3 foi de sticlă, care este special conceput pentru a asigura un nivel înalt de eficiență energetică, siguranță, durabilitate și funcționalitate.   

Pentru a fi cât mai riguroși vă evidențiem mai jos o parte din caracteristicile acestor ferestre de mansardă:

     Ferestrele de mansardă cu geam Supertermoizolatoare – U4

•    Izolare termică excelentă - coeficientul de transmitanță termică al geamului - 0,7 W/m2K

•    Nivel înalt de eficiență energetică - gaz inert Argon                            

•    Izolare fonică fereastră - Rw 33dB

•    Toate foile de sticlă - securizate

•    Geam supertermoizolator – dublucameral   

 Designul FAKRO asigură o suprafață vitrată mare, pentru a aduce cât mai multă lumină naturală în interior. Clapetele de aerare cu reglare automată - inovație FAKRO -  asigură o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere, evitând pierderile de căldură.

O altă caracteristică a acestor ferestre de mansardă este articularea mediană (cea mai populară soluție datorită confortului și ușurinței în utilizare) și, în funcție de nevoi pot fi folosite în diferite încăperi (standard: FTP-V U4 sau cu nivel ridicat de umezeală: PTP-V U4) ale mansardei. 

Aceste ferestre de mansardă permit utilizarea unei game largi de accesorii interioare și exterioare. Utilizând rulourile interioare ARF, poate fi controlată cantitatea de lumină care pătrunde în interior. Mai mult, limitând schimbul de căldură cu exteriorul, accesoriile reduc căldura din încăpere în timpul verii și consumul de energie în timpul iernii. Când sunt total închise, rulourile interioare ARF creează ,,iluzia nopții” perfectă pentru odihnă, chiar și în mijlocul unei zile însorite. Sunt fabricate din materiale elegante, decorative. Culisarea pe șinele laterale din aluminiu elimină fantele de lumină și oferă posibilitatea fixării rulourilor în orice punct în timpul culisării.     

Soluțiile eficiente energetic oferite de FAKRO se transpun în grija noastră pentru clienți (facturi scăzute la încălzire) și grija noastră pentru generațiile viitoare (conservarea mediului înconjurător).     

Vă invităm să descoperiți toate secretele ferestrelor de mansardă FAKRO cu geam Supertermoizolator U4, în ofertele speciale ale distribuitorilor FAKRO din România. 

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari