Fibre sintetice BarChip® MQ 58: Fibre pentru armarea betonului

Fibrele BarChip MQ 58 sunt o solutie foarte eficienta din punct de vedere tehnic si economic pentru armarea betonului pentru pardoseli industriale, parcari etc. Fibrele BarChip MQ 58 au rezistenta otelului, dar nu ruginesc vreodata.

Fibrele BarChip MQ 58 reprezinta cea mai avantajoasa soluție de armare a betonului, deoarece elimină procesele costisitoare și consumatoare de timp asociate cu fibra metalica sau armăturile din oțel ori plase sudate.

Un avantaj deloc de neglijat este acela ca betonul armat cu fibre BarChip MQ 58, spre deosebire de cel armat cu fibre metalice poate fi pompat pe coloana cu diametrul de 65 mm

Finisare foarte buna a betonului armat cu fibre BarChip MQ 58

Pentru multe tipuri de fibra sintetica aspectul betonului dupa finisarea acestuia reprezinta o problema dificil de rezolvat. De multe ori fibrele rămân la suprafața betonului si aspectul final nu este cel dorit de client.

Unicitatea tipului de material si a designului fibrelor BarChip MQ 58 are drept rezultat inglobarea corespunzatoare a fibrelor in matricea betonului fara a ramine la suprafata acestuia in urma procesului de finisare. Compoziția unică a lui BarChip MQ58 permite un finisaj perfect, fără fibre la suprafața betonului.   Lucrează cu BarChip și împreună vom debloca întregul potențial al amestecului dumneavoastră de beton.

BarChip a fost utilizat cu succes in executia a peste 4 milioane de metri pătrați de lucrări de pardoseală la nivel global. 

Echipa BarChip asigura întreg suportul tehnic și de calcul în procesul de proiectare, oferind analize comparative și proiectare structurală. Când proiectați cu BarChip, proiectați cu încredere.

In Romania au fost utilizate fibrele BarChip MQ58 in proiecte de pardoseli industriale, logistice sau parcari, astfel: P&G Urlati - pardoseala industriala, AFI Cotroceni Park - suprabetonare parcare, AD Autototal – pardoseala industriala

Cu BarChip MQ 58 se obtin rezultate remarcabile in protejarea mediului

Fibrele BarChip reduc in mod considerabil amprenta de carbon asupra mediului in comparatie cu fibrele metalice sau plasele sudate. Intr-o analiza realizata pentru o pardoseala de beton armata cu 5kg BarChip sau 25 kg fibra metalica ori 2 randuri de plasa sudata, rezultatele sunt urmatoarele:

Aceasta este egal cu:

  • 259 tone de deșeuri reciclate în loc să fie depozita
  • 21,191 puieți de arbori crescuți timp de 10 ani
  • consumul de energie electrică pentru  121 de locuințe timp de un an  

Alte articole de la acest executant:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari