Hale metalice pentru orice destinatie

Din 1996, Lindab construieste si livreaza hale metalice in Romania, indiferent de dimensiunea si complexitatea lor. Ce inseamna acest lucru pentru tine, in calitate de client? Ca poti beneficia de un pachet complet, care contine consultanta de specialitate, proiectare, produse livrate la timp si in mod gratuit si, desigur, management de proiect. Perfectionarea produselor si serviciilor au venit cu timpul.

# Prima hala metalica Lindab, construita in 1996

„La acea vreme Lindab era un brand cunoscut actionarilor firmei  S.C. Transilvanian Trousers Company S.A. si, in alegerea solutiei pentru constructia halei s-a avut in vedere colaborarea cu un producator de incredere la nivel mondial. Rezultatul: am fost un client mulțumit si ne-am început producția la termenul planificat. Desi investitia a fost realizata cu technologia si materialele existente in anii 1995-1996, hala de productie de peste 2.700 de mp a necesitat in timp operatiuni de intretinere minima: au fost reparate si revopsite jgheaburile din mijlocul si de la acoperisul cladirii si au fost schimbate cadrele geamurilor montate pe hala.” ne-a spus dl. Attila Pall (Sef servicii Tehnice in cadrul S.C. Transilvanian Trousers Company S.A.)

# Placari pentru sediu firma Terra Romania

“Lindab a furnizat 4000 m2 de casete de fatada, profile din gama Construline, elemente de tinichigerie si tabla cutata de perete LVP20 (0.5 mm, RAL 3002) si sin 18 (0.5 mm, RAL 7011). Asa cum se intampla de obicei, Lindab a gestinat proiectul intr-o maniera exemplara, respectand termenele de livrare. Incantati de colaborare, recomandam cu incredere Lindab in calitate de furnizor pentru casete de fatada si invelitori. Acesta a fost un proiect de amploare, cu multe solutii speciale, fara rabat la calitate sau estetica. Iar Lindab si-a ineplinit toate promisiunile.", declaratie antreprenor de specialitate.

# Solutii metalice pentru showroom ai service Autom, Resita

Toate facilitatile au la baza o structura metalica realizata din profile cu sectiuni eficiente din table sudate, cu plansee intermediare pentru zonele de birouri si porti de acces in zonele de service. Inchiderile sunt izolate si formate din tabla cutata, cu luminatoare in acoperis pentru deschiderea spatiilor de lucru, in zona de showroom folosindu-se solutia de pereti cortina. Un detaliu interesant este placarea stalpilor din showroom cu casete de fatada Lindab, care ofera spatiului interior un aspect deosebit. 

# Inchideri metalice magazine Penny

Colaborarea Lindab cu Penny dureaza de mai bine de 10 ani, intensificandu-se in 2019 prin standardizarea solutiilor de placare arhitecturala a zonei de acces in magazine, o solutie premium de fatada ventilata generata conform prescriptiilor Penny, cu texturi mate de rosu si gri inchis. De asemenea, in cadrul magazinelor Lindab se regasesc solutii de ventilare, scari de acces la acoperis si alte solutii de inchideri care completeaza anvelopa cladirii.

# Pachet complet pentru restaurantele KFC

Proiectul de fata are cateva repere speciale:

-          Tabla cu cuta inalta LHP 100 este neagra, produsa in Suedia si livrata in Romania special pentru KFC Miercurea Ciuc.

-          Termoizolatia utilizata este de 200 mm, grosime rar intalnita in astfe de proiecte.

-          Membrana este Lindab Teraflex.

-          Panourile sandwich au grosime deosebita, produse si Lindab special de Lindab pentru KFC Ciuc.

-          Montajul a fost impecabil realizat de partenerul Lindab din Focsani, Schmoll Impex.

Scurt material video aici - https://www.youtube.com/watch?v=w-WZxT1WtlU

Constructiile metalice Lindab au trecut testul timpului. Secretele care pot fi dezvaluite si care stau la baza longevitatii acestui segment de business a companiei Lindab in Romania sunt: calitatea produselor, consultanta specializata, solutiile complete 100% personalizate, seriozitatea, experienta echipei si desigur, partenerii.

Succesul ar fi imposibil fara sprijinul partenerilor si clientilor care si-au dezvoltat afacerile bazandu-se pe solutiile oferite de Lindab, atat pentru constructia de cladiri simple bazate pe structuri cu greutate proprie redusa precum depozite, unitati de productie, sali de sport sau spatii comerciale, cat si pentru cladiri mai complexe, cum ar fi cladirile de birouri cu pereti cortina, showroomuri, anexe si alte constructii speciale.

Lindab. Profesionistii constructiilor tale

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari