Ia-ți cadoul de la FAKRO!

Continuăm serialul evenimentelor aniversare „20 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în România”, cu al patrulea episod

,,IA-ȚI CADOUL DE LA FAKRO". Acesta va rula în perioada 01.08.2022 - 31.08.2022 și înseamnă că oferim cadou ruloul interior ARS I 002 (cod culoare), la achiziționarea unui pachet de produse FAKRO compus din:

  • fereastră de mansardă Fakro Profi sau Lux + o ramă de etanșare cu Kit XDP sau ramă EHV-AT Thermo

Câțiva pași simpli care trebuie urmați pentru participare:

Plasează oricând în perioada 1 august 2022 – 31 august 2022 o comandă fermă, la unul dintre Distribuitorii FAKRO din România, pentru un pachet de produse compus din: Fereastră de mansardă FAKRO Profi sau LUX și rama de etanșare cu Kit XDP sau rama EHV-AT Thermo

Completează „Talonul de participare” în termen de 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii și trimite-l prin e-mail la promotie@kronlux.ro sau prin Poșta Română la adresa FAKRO România (disponibilă în Regulamentul Promoției);

Trimite în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produselor - prin e-mail la promotie@kronlux.ro sau prin Poșta Română la adresa Fakro România - copia facturii fiscale pe care trebuie să apară toate produsele care compun Pachetul Promoțional achiziționat.

Și câteva avantaje oferite de Pachetul Promotional FAKRO: 1) Ferestrele de mansardă FAKRO din clasele PROFI și LUX fiind cele mai inovatoare ferestre de mansardă FAKRO, au cei mai buni parametri în eficiența energetică a mansardei și răspund standardelor de calitate viitoare; 2) Rama de etanșare cu Kitul XDP măresc gradul de hidro și termoizolație în jurul ferestrelor de mansardă și, în plus, garantează o creștere categorică a duratei de viață a ferestrelor.  Rama de etanșare EHV-AT Thermo constituie soluția ideală pentru a asigura o conexiune etanșă și "călduroasă" a ferestrelor de mansardă cu materialul învelitor. Utilizând ramele Thermo, coeficientul de izolare al întregii ferestre de mansardă poate crește cu până la 15%, în funcție de tipul ferestrei. 3) Rulourile interioare ARS reduc pătrunderea luminii naturale după bunul plac și contribuie la menținerea unui climat plăcut la mansardă.      Pachetul promoțional FAKRO este conceput să bifeze toate avantajele atunci când ne gândim la eficiența energetică, funcționalitate și calitate.

     Pentru mai multe informații despre Promoția ,,Ia-ți cadoul de la FAKRO" vă invităm să consultați Regulamentul Promoției.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari