Mobila de bucatarie modulara: ce este si care sunt avantajele de care te bucuri?

Mobila de bucatarie modulara este formata dintr-un set de dulapuri separate intr-o serie de dimensiuni standard. Modulele au un anumit design (material, nuanta, etc), astfel incat sa compuna un intreg, insa cumparatorul nu este obligat sa le achizitioneze pe toate. Asadar, tu alegi numarul de module care va fi montat in casa ta, in functie de spatiul de care dispui, dar si de preferintele pe care le ai. De asemenea, unele dintre corpurile de mobilier pot fi montate si in alta zona din casa. Spre exemplu, dulapurile suspendate pot fi montate pe hol ori in balcon.

Mobila de bucatarie modulara - avantaje:

Se pliaza pe dimensiunile spatiului

Mobila modulara poate fi adaptata la spatiul tau intrucat exista mai multe variante de dimensiuni. Daca unul dintre corpuri nu iti este de folos sau nu exista suficient spatiu pentru el, poti sa renunti fara nicio problema, spre deosebire de bucatariile clasice pe care trebuie sa le cumperi in intregime. In plus, poti sa inlocuiesti corpurile intre ele pana obtii designul dorit sau pana le configurezi dupa nevoile tale de depozitare. Astfel iti poti aseza frigiderul si alte obiecte pe care le ai in spatiul de gatit asa cum doresti.

Este livrata rapid

Mobila de bucatarie modulara este livrata intr-un timp scurt la domiciliu, spre deosebire de un mobilier facut la comanda. Asadar, nu mai esti nevoit sa astepti saptamani intregi, poate chiar luni, pentru a te bucura de bucataria visurilor tale. Mai mult de atat, nici nu mai stai cu stresul ca nu stii care este rezultatul final.

Este mai prietenoasa cu bugetul tau

Mobila modulara nu iti da peste cap bugetul pentru amenajarea bucatariei. Pe langa faptul ca este mai ieftina decat cea realizata la comanda, iti permite si sa o redefinesti daca nu iti ajung banii. De aceea este important sa faci o lista cu necesitatile spatiului si sa stii exact de ce corpuri de depozitare ai nevoie ori nu.

Are o diversitate de modele

Nu ai cum sa nu gasesti un model de bucatarie modulara potrivit pentru tine si familia ta. Exista o diversitate de modele din care poti sa alegi: pe un singur perete, in forma de L, in forma de U si de tip insula.

Vino la MAM Bricolaj sa iti alegi corpurile modulare de mobila, dar si accesoriile de care ai nevoie. Consilierii nostri te ajuta sa proiectezi mobilierul pe care ti-l doresti!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari