Obțineți maximul din depozitarea la rece! Soluții optimizate pentru industria alimentară

Provocările cu care se confruntă industria alimentară presupun maximizarea spațiului, gestionarea diferitelor temperaturi de depozitare și reacția la un rulaj rapid al stocurilor, reducerea costurilor de exploatare și întreținere, gestionarea personalului care lucrează în mediul frigorific sau rece, menținând în același timp nivelurile de igienă și trasabilitatea produselor.

Obțineți maximul din depozitarea la rece!

Depozitele frigorifice trebuie să mențină temperatura corectă de depozitare la rece într-un mod eficient din punct de vedere energetic, pentru a reduce costurile de exploatare și întreținere. Reducerea amprentei instalațiilor în același timp cu maximizarea densității de depozitare va reduce aceste costuri.

Cu soluții automate și soluții semiautomate care oferă o densitate ridicată a depozitării veți obține cele mai bune rezultate pentru depozitul dumneavoastră frigorific.

Creșteți capacitatea de depozitare cu rafturi pe baze mobile pentru paleți

Raftul mobil (MOVO) este o soluție dinamică care asigură dublarea capacității de depozitare față de rafturile convenționale pentru paleți.

Oferind superioritate tehnică și flexibilitate totală, MOVO este potrivit pentru orice tip de marfă depozitată.

Raftul mobil pentru paleți, MOVO, poate crește considerabil capacitatea de depozitare. Rafturile pentru paleți sunt montate pe baze mobile care se deplasează pe șine încastrate în podeapentru a crea un culoar de acces pentru manipulare. Prin eliminarea culoarelor inutile aveți posibilutatea să depozitați mai multe produse pe o amprentă la sol mai mică.

Rafturile mobile pentru paleți reprezintă sisteme fiabile, cu eficiență dovedită și cu peste 10.000 de instalații de succes funcționând în întreaga lume.

De ce este MOVO o soluție perfectă pentru depozitele frigorifice ...

·       Depozitarea cu densitate ridicată  reduce semnificativ facturile de energie în mediile frigorifice

·       Crește capacitatea de depozitare cu până la 80%

·       Reduce cantitatea de forță de muncă necesară în depozitul dumneavoastră

·       Operațiunile rapide ajută la reducerea riscului de alterare a alimentelor

·       Acces 100% la paleți. Fiecare palet poate fi accesat individual.

·       MOVO are o temperatură de siguranță operațională garantată de la -30° C până la 40° C

Rafturile pe baze mobile reprezintă soluția optimă pentru depozitarea la rece, la temperaturi pana la -30°C, asigurând depozitarea cu densitate foarte ridicată a paletilor. Sistemul de rafturi pentru paleți MOVO, controlat electronic, funcționează pe baze mobile care ruleaza pe șine încastrate în podea, baze care pot transporta sarcini de până la 24 de tone,  înălțimea rafturilor poate ajunge până la 12 metri iar lungima la 90 de metri.

Operarea sistemului MOVO se poate face fie de la panoul de control central, de la punctele de control situate pe fiecare cărucior mobil sau prin radio telecomandă.

Sistemele MOVO beneficiază de o gamă largă de bariere laser precum și sisteme de alarmă luminoase și sonore pentru a asigura siguranța și conformitatea cu Directiva Europeană 2006/42 / EG și DIN EN 15095.

Depozitele frigorifice sunt costisitor de întreținut, astfel încât, de obicei, este necesară o soluție de depozitare cu densitate ridicată. Rafturile mobile pentru paleți MOVO, oferă o soluție ideală la această problemă și sunt frecvent utilizate în industria alimentară. Astăzi 95% din toate depozitele frigorifice din Europa sunt echipate cu rafturi mobile

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari