Partenerul vostru de încredere: PURMO GROUP ROMANIA. Servicii și beneficii

Succesul unui proiect se bazează pe produse de calitate, profesionalism și implicare, sau altfel spus: parteneriate de încredere.

PURMO, lider în soluții sustenabile de confort termic ambiental, este partenerul de care ai nevoie pentru un succes garantat.

SERVICII GRATUITE

Achiziționând un sistem complet de încălzire prin pardoseală marca PURMO, beneficiați de servicii gratuite din partea PURMO GROUP ROMANIA, servicii care în alte condiții ar trebui achitate de către clientul final.

Printre aceste servicii gratuite se numără:

- suport tehnic în faza de proiectarea imobilului – în beneficiul proiectanților, dar și a clienților finali, prin informațiile tehnice pe care departamentul tehnic PURMO le oferă proiectanților.

- dimensionare și calcul al instalațieinecesare, în faza de ofertare – pentru confort termic la nivel optim. Lunga experiență a echipei PURMO în domeniul încălzirii prin pardoseală, precum și numărul foarte mare de lucrări realizate până în prezent, garantează calitatea serviciului oferit și performanțele ridicate ale soluției tehnice adoptate.

- desene de montajal circuitelor de încălzire prin pardoseală – la cerere, corelate cu oferta tehnico-comercială acceptată de clienți. Desenele sunt utile atât pentru beneficiar, care are deja o idee despre cum va arăta instalația din acel imobil, dar și pentru instalator care are o informație detaliată în ceea ce privește soluția tehnică gândită de departamentul tehnic Purmo. Dacă la execuție se respectă desenul de montaj furnizat de PURMO, ulterior, la montajul finisajelor sau al închiderilor, se va știi cu ușurință locul unde sunt amplasate conductele sub șapă.

SISTEME INTEGRATE

Soluția tehnică oferită de echipa PURMO este una gândită complet. La cerere, pot fi integrate în același circuit atât sisteme de încălzire prin pardoseală, cât și sisteme de încălzire cu radiatoare sau convectori cu montaj pe și în pardoseală. Aceste sisteme sunt interconectate prin sistemul de conducte de distribuție CleverFIT Axial alcătuit din fitinguri cu îmbinare cu manșon alunecător și conducte din polietilenă reticulată, cu memoria formei.

De cele mai multe ori, în timpul montajului sistemului de încălzire prin pardoseală pot apărea mici modificări ale lungimilor circuitelor, față de ceea ce s-a calculat în faza de proiectare și desen. De aceea, în baza noilor lungimi măsurate pe șantier, va fi prezentată valoarea necesară a debitului pentru echilibrare hidraulică pentru fiecare circuit de încălzire în parte.

Pentru aceasta se va ține cont de lungimea circuitului, pasul de montaj al conductelor, tipul finisajului montat peste acel circuit și, nu în ultimul rând, de temperaturile agentului termic utilizat.

SUPORT TEHNIC ȘI ÎN PERIOADA DE POST-GARANȚIE

Un alt serviciu gratuit oferit de PURMO GROUP ROMANIA este suportul tehnic acordat clienților care au cumpărat produse PURMO. Aceștia beneficiază de suport tehnic atât în perioadă de garanție, cât mai ales în perioadă de post-garanție.

Produsele PURMO beneficiază de o perioadă de garanție de:

30 ani – pentru conductele PexPenta,

10 ani – pentru sistemul complet de încălzire prin pardoseală, radiatoare panou și de design, radiatoare de baie, convectori și ventiloconvectori cu montaj în pardoseală, pe pardoseală și pe perete, sistemul de conducte CleverFITAxial,

2 ani de zile pentru componentele electrice și electronice comercializate (pompe, automatizări, etc.).

ACOPERIRE EXTINSĂ LA NIVEL NAȚIONAL

Rețeaua extinsă de parteneri comerciali unde pot fi găsite produsele PURMO asigură cu promptitudine disponibilitatea gamei de produse cât mai aproape de clientul final.

Mai mult, împărțirea teritorială a membrilor echipei PURMO GROUP ROMANIA înlesnește contactul dintre un reprezentant PURMO  și un posibil partener, indiferent că este comercial, pe execuție, investitor sau client final, astfel încât se poate programa cu ușurință o întâlnire cu un specialist PURMO.

În București și Cluj-Napoca, potențialii parteneri și clienți pot programa și o vizită la showroom, pentru a vedea gama de produse disponibile și pentru suport tehnic și comercial din partea reprezentanților Purmo Group Romania.

Specialiștii PURMO oferă și o serie de răspunsuri la întrebările referitoare la alegerea sistemelor optime de încălzire, prin intermediul canalului de YouTube PURMO GROUP ROMANIA și a paginii de Facebook PURMO ROMANIA.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari