Pe 10 Noiembrie ne conectăm cu toţii la Conferinƫa Smart Cities of Romania, ediƫia VIII-a, de la ora 09.30

Dacă nu la Smart Cities of Romania 2022, atunci unde poţi audia şi intra în dialog cu cei mai reprezentativi lideri de opinie ai domeniului smart city? Pe 10 Noiembrie, avem o agendă de zile mari, cu cele mai sonore nume ale momentului:

  • Ioan Marcel BOLOŞ – Ministru, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene
  • Laszlo BORBELY – Consilier de stat, Secretariatul General al Guvernului, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă
  • Adrian CURAJ– Director General, Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI)

vor fi invitaţii lui Tudor Muşat (Jurnalist radio şi tv) într-o discuţie despre strategia naţională de digitalizare și dezvoltare durabilă.

Stelian ARION (preşedintele SCoR Cluster) și Eduard DUMITRAŞCU (preşedintele ARSC) vor prezenta premisele recentei asocieri dintre cele două organizații.

Silviu PUFAN (Fortinet) va pune accentul pe nevoia de securitate a oraşelor digitale, Vodafone va prezenta comunitatea digitală, unde datele circulă cu viteza luminii, conectând la internet mai mulţi oameni, comunităţi şi gadgeturi ca niciodată. Totodata, Petronius SECAREANU (Canon) va vorbi despre tehnologii digitale pentru eficientizarea activităţii administraţiilor publice 

Ziua mai include și o dezbatere despre eficiența energetică la care vor participa: Cristian ILIE – Director, Direcţia Eficienţă Energetică, Ministerul Energiei, Andrei Liviu ATIPA – Vicepreşedinte, Asociaţia Fondului pentru Mediu (AFM),  Ioan Dan GHEORGHIU – Preşedinte, Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei, Călin VILT – Vicepreşedinte Energie, SCoR Cluster, pe care o va completa Emilia-Cerna MLADIN (Preşedinte, Asociaţia Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România) cu o prezentare despre obiectivele de eficiență energetică în cadrul proiectelor de renovare a clădirilor.

Transportul inteligent nu lipsește din agendă și are o sesiune care introduce subiecte precum: planificare și management, Mobility as a Service, dar și monitorizarea parametrilor de mediu. Printre vorbitori: Marian FLOREA, preşedinte Asociaţia Administratorilor Publici din România, Simona CURPAN, Sef Departament Promovare Regionala, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti – Ilfov (ADRBI), Vladimir Adrian GHIŢULESCU – Director General, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov și József KUSZALIK - Founder and CEO Micro Mapper.

Investiţi eficient câteva ore din programul de lucru şi participați la ediţia 2022 a conferinţei Smart Cities of Romania pentru a afla direct de la reprezentanţi de vârf ai autorităţilor și formatori de opinie încotro se îndreaptă domeniul smart city în România. Conectaţi-vă, puneţi întrebări și aflaţi răspunsuri. Informarea și networking ul nu au fost niciodată mai simple.

Vă invităm în audienţa online! Vă puteţi înregistra gratuit aici!

Smart Cities of România CLUSTER este una dintre cele mai apreciate tribune. La fiecare dintre ediţiile precedente au participat peste 400 de specialişti din cele mai prestigioase organizaţii publice şi private, iar schimbul de idei a fost intens.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari