Pergole retractabile Cedrus Silver

Oferta BBBI Invest.ro include nu doar soluții de umbrire exterioare ci și soluții de umbrire pentru interior. Sunt multe posibilități de închidere permanentă, mai ales pentru terase. Așadar, o singură investiție, folosință timp îndelungat, standarde înalte de calitate și design!

Compania pune la dispoziția persoanelor sau firmelor interesate multiple servicii: de proiectare, de execuție, de montaj și servicii de garanție timp de 5 ani.

Din oferta acestui magazin interesant vă recomandăm jaluzelele exterioare tip C80. Acestea pot fi montate în dreptul deschiderii ferestrelor sau deasupra acestora. A doua varianta este mult mai convenabilă deoarece nu va exista nici un fel de reducere a nivelului de iluminare a încăperii respective.

Profilul superior este confecționat din oțel de foarte buna calitate, iar lamelele sunt realizate din aluminiu. Exista disponibile peste 20 de culori standard. Acționarea poate fi realizată atât manual cu manivelă, lățimea lamelelor fiind de 80 mm. Există și variante de jaluzele exterioare cu acționare electrică cu buton sau cu telecomandă.

În oferta magazinului acesta mai sunt incluse și alte tipuri de jaluzele exterioare, precum și variate modele de copertine terase, pergole retractabile, pergole aluminiu, Igloo-uri, copertine pentru mașini, umbrele moderne, etc.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari