Protectia in santier ferestrelor de PVC si aluminiu folosind folia lichida HS Protect

Descrierea produsului

HS Protect®Transparent si Water repellent sunt doua filme de protecție cu aplicare lichidă, pe bază de apă, monocomponente, exfoliabile, create pentru acoperirea și protecția suprafețelor sensibile împotriva zgârieturilor, degradărilor etc. fără a le afecta finisajul. Foliile lichide HS Protect® se aplică pe suprafața de protejat prin pulverizare airless. După uscare, pe suport se formează un film protector rezistent, flexibil și durabil care asigură protecția.

Culorile disponibile standard sunt alb/transparent. Materialul livrat este gata de utilizare.

Exemple de aplicare

Ferestre, uși, pereți cortină, pardoseli neabsorbante, obiecte sanitare, beton șlefuit (podele, trepte, stâlpi etc), obiecte decorative din metal, sticlă, ceramică, plastic, cauciuc, piese componente pe durata șantierului sau a operațiunilor de mentenanță. Nu este aplicabil pe suprafețe absorbante sau protejate cu lacuri pe bază de apă.

Produsele HS Protect rezista pe suport pana la 18 luni fara sa fie afectata de radiatia solara /UV, nu sunt reversibile in apa, iar la finalul santierului, se exfoliaza si lasa in urma suprafete curate, fara pete, urme etc.

Dupa aplicarea ambelor folii lichide, ferestrele vor putea fi manevrate cu usurinta, fara riscul desprinderii sau deteriorarii.

Pentru ambele produse consumulul specific mediu pentru protectia tamplariilor PVC si aluminiu este aprox 5,0 mp/kg

Principalele beneficii ale utilizarii produselor HS Protect:

-Ambele produse asigura protectia impotriva murdarii si zgarierii cu gleturi, vopsele, tencuieli decorative, structurate etc, inclusiv impotriva jetului de span incins rezultat la taierea cu flex

-Ambele produse sunt 100% substanta pura, fara adaosuri de fillere etc. ceea ce permite obtinerea unor folii protectoare cu transparenta si durabilitate ridicata

-Produse cu cel mai ridicat nivel de substanta solida in continut, ceea ce permite aplicarea intr-un singur strat

-Consum redus de material per mp de suport, datorat continutului ridicat de solide, si in consecinta cost redus per mp aplicat.

-Produs ecologic, complet pe baza de apa, fara continut de solventi sau alte substante organice.

-Rezistenta UV, fara depolimerizari, modificari ale proprietatilor etc.

-Durabilitate ridicata, pana la 18 luni a foliei aplicate

-Durata ridicata pe raft, pana la 18 luni, termen de valabilitate inscris pe eticheta

-Aplicare cu nivel ridicat de eficienta, pana la 10-12 mp/min, ceea ce reduce dramatic costul manoperei pt protectie.

-Aplicare o singura data pentru toata durata santierului, cu posibilitatea manevrarii ferestrelor, usilor etc fara limite

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari