Rafturi anti-seismice pentru depozitare

În prezent, rafturile de depozitare tradiționale nu mai sunt rezervate doar depozitelor industriale și centrelor de distribuție. Supermarketurile și depozitele companiilor utilizează în prezent rafturi de depozitare în zonele accesibile publicului larg. Deși convenabile, rafturile mari de depozitare reprezintă o amenințare majoră pentru public în timpul unui eveniment seismic. Conștientizând această amenințare, Guvernul României a legiferat prin Ordinul M.D.R.A.P. 393/2O15 noile reglementări tehnice din ˮGhidul pentru calculul și proiectarea la acțiunea seismică a structurilor metalice de tip rafturi pentru prezentare și depozitare în spații comerciale GP 128-2014ˮ.

Respectarea acestor standarde este esențială pentru siguranța publică!

Sistemul de izolare seismică a bazei:

  • Reduce riscul pentru angajați și clienți în timpul unui cutremur
  • Reduce costul potențial al pardoselilor întărite în zonele seismice
  • Reduce pierderile de produse cu valoare ridicată în timpul unui cutremur
  • Crește rezistența la impact a structurii rafturilor

Sistemul de izolare seismică a bazei Pellegrino s-a dovedit a rezista celui mai puternic cutremur anticipat în Statele Unite, cu putine pierderi sau deteriorari ale marfurilor. Folosit într-un depozit sau supermarket, acest lucru poate reduce riscul de pierdere a produselor și de vătămare corporală.Izolatorul bazei este poziționat între coloanele raftului și ancorat în pardoseală folosindu-se procedurile standard de instalare. Acesta permite culisarea cadrelor verticale în timpul unui eveniment seismic, reducând efectul forțelor terestre violente exercitate asupra rafturilor în timpul unui cutremur.

Sistemul de izolare seismică a bazei Pellegrino este ușor de instalat și oferă numeroase beneficii atât în ceea ce privește siguranța, cât și rentabilitatea investiției. Acești izolatori de bază pot fi utilizați pentru modernizarea rafturilor de depozitare existente și pot fi utilizați pentru rafturi produse și de alți producători.

Designul unic al lui Ridg-U-Rak:

  • Aplică o tehnologie dovedită de izolare a bazei pentru reducerea efectului forțelor terestre violente exercitate asupra rafturilor în timpul unui cutremur
  • Nu obstrucționează operațiunile zilnice în nici un fel
  • Nu împiedică încărcarea și descărcarea rafturilor
  • Poate fi mutat cu ușurință în timpul reconfigurării depozitului
  • Este o investiție facută o singură dată, care reduce riscul de pierdere a produselor și de vătămare corporală

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari