SPOR, prima vopsea din Romania încadrată la categoria A +

          SPOR, prima vopsea din Romania încadrată la categoria A +

Cu o cantitate apropiată de zero a emisiilor de substanţe volatile în interior,

conform testării French VOC Regulation – EUROFINS.

Conform testarii French VOC Regulation – EUROFINS, produsele din gama SPOR sunt incadrate in clasele A+ si A.

Aceasta incadrare vine sa confirme faptul ca vopselele lavabile SPOR prezinta risc zero de toxicitate si un nivel aproape de zero pentru emisiile de substante volatile.

Dintre vopselele lavabile SPOR, este incadrat in categoria A vopseua SPOR LATEX MAT, in timp ce la clasa A+ sunt incadrate: SPOR TIXO, SPOR cu Ioni de Argint, SPOR Baie si Bucatarie, SPOR Hipoalergenic.

Aceasta noua testare si apoi certificare a vopselelor lavabile SPOR a venit ca un raspuns la nevoile oamenilor de a se asigura ca folosesc produse de calitate, care nu sunt nocive si au grad de emisii in aerul de interior apropiat de zero.2

Observam ca din ce in ce mai multi consumatori verifica impactul pe care care il au produsele pe care le folosesc atat in ceea ce priveste mediul, cat, mai ales, viata personala.

Sunt mult mai atenti la alimente, produse de ingrijire personala, textile si materiale de constructii. Pentru ca toate acestea le influenteaza direct sanatatea personala sau a membrilor familiei.

Testarea French VOC Eurofins reprezinta angajamentul nostru ca producator fata de consumatori in privinta produselor pe care le oferim: sigure si sustenabile atat cu mediul, cat si cu sanatatea tuturor membrilor oricarei familii.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari