Tigla ceramica Tradition - proiect în armonie cu natura în Predeal

Atunci când vine vorba de investiții pe termen lung, sistemul de învelitoare pentru acoperiș este, cu siguranță, una dintre cele mai importante. De aceea, atunci cînd realizăm proiectul casei noastre, căutăm cele mai performante variante, cele mai apreciate și mai rezistente, pentru un acoperiș durabil.

Jacobi Walther Dachziegel este un producător german cu peste 160 ani de experiență, care a dovedit, în tot acest timp, un nivel de excelență în realizarea sistemelor pentru acoperișuri.

Țigla ceramică presată Jacobi Walther este realizată după cele mai înalte standarde în Germania, certificată internațional, fiind alegerea sigură a specialiștilor din domeniu. Are 30 ani garanție, este produsă în fabrici moderne, din argilă de cea mai bună calitate, atent prelucrată, pentru un rezultat durabil și fără cusur. Tehnologia de producție de înaltă calitate alături de viziunea companiei spre îmbunătățirea permanentă a modului de producție au dus la crearea unor produse de top cu o durată de viață foarte mare. 

Proiect cu tigla ceramica Tradition – Predeal

Acest sistem complet de invelitoare, realizat cu tigla ceramica Tradition Jacobi-Walther, este o lucrare de referinta din inima munților, în județul Prahova, excutat impecabil cu ajutorul echipei de la Prozink Systems.

Pentru acest acoperis de aproximativ 220 mp s-a folosit un total de 2688 bucăți de țiglă ceramică Tradition, in nuanța Samtschwarz. Acest model tradițional de țiglă ceramică este folosit frecvent la clădirile vechi sau la renovări. Tradition poate fi instalat în linie sau intercalat, rezistând cu succes oricăror intemperii datorită falțurilor care asigură o drenare excelentă a apei.

Date tehnice ale tiglei ceramice Tradition:

-          Dimensiuni: 27 x 42 cm

-          Greutate: 3,8 kg

-          Consum pe m2: 12,3 – 12,8 buc

-          Înclinație recomandată: ≥ 25°

Pentru acest acoperiș în 2 ape s-au folosit în total 150 accesorii ceramice, reprezentând țiglele de coamă, țiglele de aerisire și țiglele laterale. Toate accesoriile ceramice pentru acoperis necesare realizării proiectului sunt marca Jacobi-Walther, in culoarea Samtschwarz, precum tigla ceramica Tradition.

Țigla ceramică reprezintă estetică, durabilitate și o calitate înaltă a produsului. Pentru ca aceste proprietăți să aibă un efect optim asupra acoperișului, vă recomandăm să folosiți gama noastră extinsă de elemente și accesorii pentru acoperiș. Acest lucru are ca rezultat un acoperiș integral din ceramică care nu numai că rezistă cu succes intemperiilor vremii, dar asigură și o estetică armonioasă.De la accesorii de înaltă calitate pentru coamă și pentru creastă, la accesorii pentru conexiunile laterale ale acoperișului sau accesorii non-ceramice pentru cerințe individuale - portofoliul nostru extins de accesorii este disponibil în toate culorile în care sunt disponibile și țiglele ceramice.

Producția realizată sub un exigent control al calității a făcut diferența de-a lungul timpului între produsele de top marca Jacobi Walther și alți producători din piață, acesta fiind un motiv suficient de puternic pentru care specialiștii aleg să lucreze cu această companie de renume.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari