Vaillant ecoTEC exclusive – tehnologia Green IQ

Tehnologia inovatoare de la Vaillant coduce spre un viitor cât mai ecologic. Centrala ecoTEC exclusive beneficiază de un sistem special conceput ce garantează consumuri minime de gaz şi energie electrică, dar şi eficienţă optimă. ecoTEC exclusive este primul produs ce poartă marcajul Green iQ, excelenţa încălzirii sustenabile.

Producţia de căldură în mod sustenabil este o preocupare majoră atunci când ne gândim la viitor. Persoanele care doresc să economisească energie, acum şi în viitor, au nevoie de soluţii inteligente. Noul concept Green iQ identifică acele produse care răspund acestei nevoi, stabilind noi standarde de inovaţie pentru sistemele de încălzire. Green iQ reuneşte operarea eficientă energetic, producerea de căldură în mod sustenabil şi conectivitatea de la distanţă.

Economii anuale suplimentare de până la 10%

Eficienţa termică de vârf este asigurată de o combinaţie de senzori pentru controlul pompei şi al sistemului hidraulic, precum şi de noul concept Green iQ. Economie de gaz şi energie electrică, cu protejarea mediului înconjurător şi a bugetul personal.

Sistem ușor de controlat de oriunde

Mulţumită aplicaţiei mobile, sistemul se poate controla direct de pe canapea sau de pe drum.

Echipamente de astăzi pentru ziua de mâine

Cu eficienţă energetică de clasă A, ecoTEC exclusive respectă toate standardele ErP pentru centralele termice cu tehnica condensării. Împreună cu componente auxiliare, este posibilă chiar şi atingerea performanţelor de clasă energetică A+.

Prietenos cu mediul înconjurător

ecoTEC exclusive se diferenţiază prin calitatea înaltă şi durata de viaţă. Produsă în Germania conform celor mai avansate norme de sustenabilitate, centrala ecoTEC exclusive include în cea mai mare proporţie materiale reciclabile (85%).

  Acum cu beneficii suplimentare: 10 ani garanție la activarea serviciului până la sfârșitul anului 2020! Detalii aici https://www.vaillant.com.ro/prima-pagina/campanii/garantie-extinsa-vaillant-8-ani/

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari