VELUX Build for Life - INVITAȚIE CONFERINȚĂ ONLINE

Transmisiune live din Copenhaga, 15 - 17 Noiembrie

VELUX, unul dintre principalii producători de ferestre de mansardă, cu o istorie de peste 80 de ani în care a creat condiții mai bune de locuit în întreaga lume, abordează activ provocările secolului 21 legate de climă. Compania crede cu tărie că pentru soluționarea acestora este necesară implicarea și colaborarea cu industria construcțiilor, cu scopul de a crea, în viitor, clădiri mai sănătoase și durabile, care să îmbunătățească atât bunăstarea oamenilor, cât și a planetei. Ca parte a strategiei de sustenabilitate, VELUX se concentrează asupra modului în care clădirile pot ajuta la rezolvarea provocărilor globale.

Unul dintre pilonii acestei strategii este Build for Life, o inițiativă de pionierat, multidisciplinară, lansată în 2021, cu scopul de a ajuta la conectarea dintre oameni și planetă printr-un design mai bun al clădirilor.

La conferință vor participa unii dintre cei mai importanți arhitecți, constructori, cercetători și alți lideri de opinie din lume, care vor discuta între 15 și 17 noiembrie despre provocările și oportunitățile cheie cu care se confruntă industria construcțiilor acum și în viitor. Conferința online este cu participare gratuită, se desfășoară pe o perioadă de trei zile, în limba engleză, și va include peste 90 de speakeri, conectând spectatori din întreaga lume.

Momente cheie ale conferinței:

• Printre speakeri, se vor regăsi unele dintre cele mai mari vedete din domeniu, precum Joseph Allen și John Macomber (Harvard University) care vor dezbate ce înseamnă o clădire sănătoasă în era post COVID-19 pe 17 noiembrie, între orele 15:00 și 16:30.

• Juri Troy este un arhitect austriac, al cărui discurs se va concentra asupra motivului pentru care un design bun este important pentru durabilitate și longevitate. Discursul său va fi transmis în direct pe 15 noiembrie, între orele 13:00 și 13:45;

• Pe 15 noiembrie, între orele 15:00 și 15:45, arhitecții Sinus Lynge și Camilla van Deurs vor explora un subiect interesant: cum putem construi comunități care susțin oamenii și planeta;

Evenimentul va fi transmis în direct de la Copenhaga și se va desfășura, simultan, pe două scene.

Scena Compass va explora cele mai mari provocări și oportunități din industria construcțiilor de astăzi, precum și nevoia de flexibilitate în design și rolul de schimbare pe care clădirile îl pot avea în comunitățile de astăzi.

Pe scena Daylight Symposium, focusul va fi pus pe lumina naturală, iar experții de top din domeniu vor discuta despre modul în care aceasta poate contribui la crearea unor clădiri sănătoase și rezistente.

Vă invităm să vă alăturați acestei captivante călătorii spre un viitor sustenabil!

Înscrierile se pot face pe Build For Life (velux.com)

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari