Agricultură pe verticală

Noi, cei de la Gonvarri Material Handling, nu suntem fermieri, dar suntem experți în design-ul, proiectarea și fabricarea soluțiilor de depozitare care optimizează utilizarea spațiului disponibil – partenerul perfect pentru întreprinderile agricole verticale.

Dacă acolo unde cultivarea tradițională are loc în exterior, în câmpuri sau sere, se lucrează de obicei la un singur nivel, agricultura verticală mută procesul în interior și utilizează mai multe niveluri, mergând pe verticală și profitând de înălțime - ceva ce GMH a perfecționat de-a lungul a nenumărați ani de experiență în utilizarea spațiului de depozitare pentru diverse aplicatii industriale.

Implicarea noastră tot mai mare în acest sector critic este o dovadă a expertizei noastre în proiectare, inginerie structurală și producție industrială. Toate acestea pentru a-i ajuta pe partenerii noștri agricoli să-și realizeze ambițiile.

Tehnologia noastră ne permite să oferim soluții flexibile și eficiente – de la proiectare în CAD 3D până la analiza elementelor finite și testarea structurală, ne asigurăm că produsele noastre sunt suficient de robuste și durabile pentru anii următori. Gama de tehnologii folosită poate perfecționa și mai mult produsele noastre prin profilare prin roluire, tăiere cu laser, prelucrare și îndoire CNC și sudură cu roboți.

Aceste soluții trebuie să fie pe deplin adecvate scopului, cum ar fi capacitatea de a conține plantele și mediul fără sol în care cresc, rezistența la coroziune și așa mai departe. De asemenea, trebuie să folosească înălțimea clădirii adoptând o structură etajată, pe care ați putea fi nevoiți să o rotiți.

Gama noastră versatilă, inclusiv automatizarea și semi-automatizarea, poate fi adaptată oricărui mediu interior și oricărui spațiu, astfel încât și unitățile mai mici pot fi reutilizate.

Membri mândri ai AVF

Suntem mândri să fim membri ai Asociației pentru Agricultură Verticală (AVF) - principala organizație globală, non-profit, care permite schimbul și cooperarea internațională cu scopul de a accelera dezvoltarea acestei zone.

Ne angajăm față de conceptul de agricultură verticală și de avantajele pe care le aduce. Avem o prezență la nivel mondial, cu unități de producție situate strategic în piețele cheie. Prin urmare, putem colabora cu AVF în proiectele sale la nivel global.

În calitate de membru al AVF, susținem campania sa de promovare a științei și cercetării în agricultura verticală, precum și programele sale de educație și caritate pentru a încuraja o adoptare mai răspândită.

Dacă vă aflați în sectorul agriculturii verticale sau sunteți pe cale să înființați o unitate de producție și doriți să discutați cu noi despre soluții inovatoare de depozitare, vă rugăm să ne contactați.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari