Zaha Hadid Architects: Redefinirea Luxului și a Design-ului în Imobiliare

Faimoasa firmă de arhitectură Zaha Hadid Architects continuă să ducă mai departe remarcabilul moștenire al regretatei Zaha Hadid, proiectul său cel mai recent fiind un condominiu de lux în Miami, care se remarcă prin fațada sa curbată.

Acest proiect de dezvoltare a unui condominiu de lux va cuprinde două clădiri, ale căror design-uri curbe au scopul de a aduce un omagiu mișcării oceanului apropiat, deși curbele contribuie și la asigurarea unei intimități mai bune între reședințe.

Facilitățile disponibile pentru rezidenți vor include o spectaculoasă piscină pe acoperiș de 30 de metri cu fundul de sticlă, care va fi poziționată ca un pod care conectează turnurile nordice și sudice ale clădirii.

Damac International, dezvoltatorul acestui proiect, afirmă că design-urile au scopul de a crește influența luminii naturale, precum și disponibilitatea panoramelor. "Condominiile vor avea o trecere lină de la interior spre exterior cu balcoane generoase, care extind spațiul de locuit intern, profitând de vremea din Miami și brizele oceanului", a declarat dezvoltatorul.

Tendințe Inovative și Implicații Posibile:

  • Design-ul Fațadei Curbe - Oportunitatea de a explora design-uri arhitecturale inovatoare ce încorporează curbe organice și prioritizează intimitatea.
  • Facilități cu Podea de Sticlă - Oportunitatea de a crea caracteristici unice și vizual impresionante în proiectele de lux, cum ar fi piscinele pe acoperiș cu podea de sticlă.
  • Design Fără Întreruperi între Interior și Exterior - Oportunitatea de a maximiza lumina naturală și de a crea un flux fără întreruperi între spațiile interioare și exterioare în design-ul rezidențial.
  • Imobiliare de Lux - Oportunități de inovație disruptivă în proiectarea și comercializarea condominiilor de lux cu caracteristici arhitecturale distinctive și facilități unice.
  • Arhitectură și Design - Oportunități pentru arhitecți și designeri de a împinge limitele și de a crea structuri vizual impresionante și funcționale.
  • Ospitalitate și Turism - Potențial pentru condominiile de lux cu facilități inovatoare de a atrage călători de înaltă clasă în căutarea unor experiențe unice și memorabile."

 Surse: zaha-hadid & newatlas

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari