CoBuild 2024 – ediţia a 2-a, principalul târg-festival de utilaje de utilaje şi tehnologii de construcții din România

CoBuild 2024 îşi va deschide porţile pentru a 2-a oară între 16-18 mai 2024 la Ciugud, în centrul ţării!

CoBuild este principalul eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din România. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru relaxat şi informal. Misiunea echipei CoBuild este aceea de a crea o experiență unică de relaționare, informare și colaborare pentru toți pasionații de utilaje și tehnologie.

Prima ediţie CoBuild a constituit un real succes, mii de vizitatori s-au bucurat de surprizele pregătite în cadrul evenimentului, iar expozanții au avut ocazia de a-și prezenta cele mai noi tehnologii și inovații.

Evenimentul a fost organizat într-un format tip festival, în care participanții au avut oportunitatea de a discuta și afla despre cele mai noi tehnologii din domeniu, de a testa utilaje în zona special amenajată, de a savura preparate delicioase și de a se bucura împreună întreaga familie de o varietate de activități în zonă special amenajată.

Cifre prima ediţie Cobuild:

  • 3 zile
  • 52 expozanţi
  • peste 10k vizitatori
  • peste 23mil reach on-line

CoBuild reunește reprezentanți de top ai industriei de construcții din România într-un spațiu comun, unde concurența devine irelevantă. Prin urmare, CoBuild devine un mic oraș unde fiecare spațiu

expozițional se transformă într-o locuință, iar reprezentanții companiilor prezente la eveniment sunt vecini. Astfel, CoBuild City devine o comunitate din care fac parte cei mai importanți jucători din piața de construcții. Scopul evenimentului este să dezvoltăm această comunitate, odată cu fiecare ediție anuală. CoBuild 2024 va fi un oraș împărțit în cartiere și străzi, va avea o piață centrală, cât și zone dedicate activităților demonstrative, de relaxare și servire a mesei, precum și spații dedicate copiilor. De la an la an, vom crește împreună CoBuild, în conformitate cu sloganul nostru: “Building the future together!”

CoBuild este liantul perfect dintre ofertă și cerere. Publicul larg are acces nerestricționat la cele mai noi tehnologii, utilaje și produse conexe, toate într-un singur loc. Totodată, este locul perfect de întâlnire al profesioniștilor care vor să împărtășească din cunoștințele și experiența lor, în scopul de a inspira și provoca o schimbare pozitivă în industrie.

Prin intermediul inovațiilor promovate în cadrul CoBuild, sunt scoase în evidență instrumente și modalități de a construi responsabil și sustenabil, cu un impact minim asupra mediului înconjurător și sănătății omenirii. Astfel, vizitatorii CoBuild au ocazia să descopere cele mai noi tehnologii și utilaje care ne pot asigura un viitor mai bun.

De ce Ciugud?

CoBuild City este găzduit de comună Ciugud din județul Alba, iar această asociere nu este una întâmplătoare. Ciugud este un reper în materie de investiții și dezvoltare, iar CoBuild pune

accent pe inovație și sustenabilitate.

Despre Ciugud

40 de milioane de euro fonduri europene

55 de hectare zonă industrială

45 de companii

1.000 de locuri de muncă

Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru faptul că este o comunitate deschisă și prietenoasă cu mediul de afaceri, am ales Comună Ciugud ca localitate – gazdă pentru CoBuild.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari