Design estetic, personalizare ușoară: acesta este VELUX Modular Rooflights

Această soluție de luminator asigură un randament luminos deosebit de ridicat, deoarece lumina interioară corespunde deschiderii acoperișului. Luminatorul este disponibil în două versiuni diferite: Monolight pentru iluminare punctuală și Linearlight -un luminator continuu compus din elemente individuale - pentru iluminat pe suprafețe mari unde sunt posibile configurații deosebit de înguste sau largi. Ambele variante de design pot fi configurate și produse cu precizie milimetrică, ceea ce înseamnă că sunt disponibile în aproape toate dimensiunile specifice proiectului.

Ambele modele oferă:

- Eficacitate luminoasă ridicată, deoarece lumina internă corespunde deschiderii acoperișului

- Dimensiuni precise la milimetru

- Jaluzele opționale

- Obiecte CAD/BIM gratuite

Luminatoarele modulare de acoperiș VELUX, în special luminatoarele Monolight, sunt o alegere excelentă pentru birouri pentru a maximiza lumina naturală și a asigura aer proaspăt.

În biroul danez CM Byg, opt luminatoare modulare oferă lumină naturală și aer proaspăt în mai multe spații ale clădirii, inclusiv în birouri și în holul de recepție. Aceste luminatoare de acoperiș cu o singură unitate combină funcționalitatea cu designul modern și un aspect elegant, inundând interiorul cu lumină naturală.

Luminile de pe acoperiș creează un mediu primitor și liniștit în care clienții și angajații au o senzație pozitivă - un loc plăcut în care să se desfăsoare munca de zi cu zi.

În Franța, patru luminatoare modulare de acoperiș Monolight au fost utilizate pe o nouă clădire de birouri. Unitatea superioară din sticlă cu astect mătăsos și finisajul interior minimizat oferă un aspect modern luminatorului, făcându-l deosebit de potrivit pentru designul contemporan. Luminatoarele modulare de acoperiș pot fi configurate cu dimensiuni la comandă și o selecție largă de opțiuni de vitrare.

Coridorul biroului Brangeon este iluminat de patru luminatoare mari transparente, cel mai mare având 3 metri lungime. Această soluție oferă multă lumină naturală prin acoperiș, prin urmare este o soluție perfectă atunci când lumina naturală este o prioritate. Prin aceste luminatoare mari de pe acoperiș, lumina naturală inundă întregul coridor, lăsând lumina să pătrundă și spațiile de legătură, sălile de birouri și sălile de întâlnire. Pentru ca oamenii să poată îndeplini sarcinile eficient, este esențial un mediu plăcut și liniștitor. Lumina naturală ajută la crearea acestor condiții optime.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari