Ediție aniversară Cupa Elis la Golf: 15 ani de competiție și prietenii

A XV-a ediție, aniversară, a turneului de Golf "Cupa Elis" a avut loc pe data de 26 august la Theodora Golf din localitatea Teleac, județul Alba. La competiție au participat 88 de jucători amatori de golf.

Golful a câștigat treptat teren în peisajul sportiv din România, atrăgând atât pasionați vechi, cât și entuziaști noi. Cu facilități din ce în ce mai moderne, terenurile de golf în România asigură medii pitorești și relaxante, o opțiune de recreere sofisticată și oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile într-un cadru prietenos și competitiv. Unul dintre aceste evenimente este Cupa Elis, un eveniment de tradiție deja, ce pune România pe harta internațională a golfului pentru amatori.

"Ne amintim cu nostalgie de primele ediții ale Cupei Elis la golf. Precum în business, și în golf am îndrăznit să fim deschizători de drumuri, iar Cupa Elis a rămas astfel un reper în peisajul competițional. Ediția aniversară din acest an a avut tematica NOSTALGIA, un prilej de a rememora timpul petrecut împreună, de a ne bucura de amintirile și prieteniile create de-a lungul anilor. Competiția s-a jucat pe echipe cu componența de 4 persoane. Căpitanul echipei și-a jucat mingea până în cupă, în timp ce ceilalți jucători au jucat în sistem scramble. Căpitanul de echipă a avut posibilitatea să-și aleagă un coechipier, ceilalți doi fiind selectați prin tragere la sorți. Este un sistem transparent care a prins foarte bine, dând șanse egale participanților la competiție", a declarat Emil Goța, Director General Elis Pavaje și jucător pasionat de golf.

Petrecerea de după competiție, la care au participat peste 150 de jucatori de golf si parteneri, a fost susținută de sponsorii evenimentului: Jidvei, Vitis Metamorfosis, Birra Peroni, Unika, Hash Brothers, Alpin, Costa Coffee.

Seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere a celor mai buni jucători de golf din competiție, acordându-se premii atât la categoria individual, cât si pentru echipe. De asemenea, s-au acordat 2 premii speciale: Nearest to the line și Nearest to the pin. Toți câștigătorii au primit din partea sponsorului Jidvei câte o sticlă de vin cu vechime de 15 ani și alte premii din partea sponsorilor Unika și Metamorfosis.

Golful, un sport rafinat și sofisticat, se remarcă prin eleganță și concentrare. Practicat pe terenuri speciale, acest sport solicită atât abilități fizice, în controlul precis al loviturilor, cât și abilități mentale, în planificarea strategică a fiecărui pas. Golful oferă jucătorilor oportunitatea de a se conecta cu natura și de a experimenta o relaxare activă.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți și alte produse din beton vibropresat. Compania oferă totodată servicii de consultanță și proiectare, transport, montaj și întreținere, precum și antrepriză generală pentru lucrări complexe de infrastructură și amenajări exterioare. Elis Pavaje deține în prezent 5 unități de producție.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari