ÎMPLETIREA PERFECTĂ ÎNTRE MODERN SI RUSTIC

Au apus demult zilele în care baia era văzută ca ultimul proiect de renovare de bifat pe listă. În ultimii ani, am văzut cum baia a devenit unul dintre principalele puncte de vânzare ale unei proprietăți. Obiectele sanitare suspendate, o cadă freestanding, chiuvete duble, dușurile cu efect de ploaie  au devenit caracteristici care oferă un factor wow și oferă o atmosferă relaxantă de spa într-o baie.

Clienții caută să experimenteze mai mult, prin finisarea pereților folosind materiale mai rustice precum cărămidă, piatră și lambriuri din lemn. Mergând cu o cărămidă recuperată mai aspră, cum ar fi cărămida recuperată BRICKED, puteți obține un finisaj personalizat, unic proiectului dumneavoastră. Nu există două cărămizi recuperate care să fie exact la fel.

Deși la prima vedere cărămida pare a da un aer neglijent, aspru, nefinisat, prin adăugarea de elemente moderne, lumini plăcute, oglinzi, plante, am reușit să cream un spațiu armonios, cald și natural. Pentru a scoate mai mult in evidență culoarea plăcută a cărămizii și pentru a suplimenta luminozitatea am aplicat  lac special pentru cărămidă.

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari