Install Efficiency 2024

Conferința profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România

Optimizare & Tehnologie. Formula Eficienței în construcții & instalații.

Pe 10 aprilie 2024, la București, are loc cea de-a doua ediție a Install Efficiency, eveniment organizat de Uniprest Instal și dedicat îmbunătățirii eficienței în sectorul construcțiilor și al instalațiilor.

După succesul primei ediții din martie 2023, care a reunit peste 100 de specialiști din arii complementare și domenii precum construcții, dezvoltare imobiliară rezidențială, comercială și industrială, cu viziuni locale și deopotrivă internaționale, Install Efficiency revine cu noi provocări și soluții pentru eficientizare business-urilor prin optimizarea proceselor interne și folosirea unor tehnologii de ultimă generație.

Ediția din 2024 se axează pe identificarea și implementarea celor mai eficiente strategii și tehnologii pentru a răspunde nevoilor actuale ale pieței și pentru a anticipa viitoarele tendințe. Printre temele de discuție se numără evoluția pieței de construcții, utilizarea inteligentă a procesării documentelor prin AI, optimizarea managementului stocurilor, aplicarea metodologiilor Lean Six Sigma pentru îmbunătățirea proceselor interne, precum și strategii de eficientizare a bugetelor de marketing și vânzări. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz convingătoare care ilustrează impactul pozitiv al tehnologiei în proiectele de construcții.

Instal Efficiency 2024 este, astfel, o oportunitate unică pentru profesioniștii din instalații, construcții și domeniile adiacente de a se informa, de a împărtăși bune practici și de a explora soluții și tehnologii emergente, punând accent pe aplicarea practică a eficienței în toate procesele și proiectele.

Înscriere

Participarea la eveniment este gratuită și dedicată în exclusivitate profesioniștilor din domeniu. Completează formularul de la link pentru a solicita o invitație.

Speakerii Install Efficiency 2024

Install Efficiency 2024 reunește o selecție valoroasă de speakeri, experți recunoscuți în domeniile lor, pregătiți să împărtășească viziuni inovatoare și soluții dovedite pentru eficientizarea companiilor și optimizarea proceselor interne. Participanții vor avea șansa de a descoperi studii de caz relevante și de a discuta ultimele tendințe care modelează industria construcțiilor și instalațiilor la nivel global, cu un accent special pe inovațiile din Europa de Vest.

Click aici pentru programul Install Efficiency 2024.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari