MOTORUL INOVAȚIEI: GEWISS ACHIZIȚIONEAZĂ THINKNX

Grupul GEWISS se bucură să anunțe achiziția companiei Pulsar Engineering SRL, un pionier în domeniul tehnologiei de automatizare a clădirilor și sisteme de supraveghere, deținător al platformei ThinKNX. Acest parteneriat va permite extinderea oportunităților comerciale reciproce, confirmând traiectoria de creștere adoptată de GEWISS în ultimii ani.

Achiziția Pulsar și a platformei ThinKNX”, a declarat Paolo CERVINI, directorul executiv GEWISS Group, marchează un impuls semnificativ pentru dezvoltarea infrastructurilor inteligente, consolidând portofoliul și reiterând angajamentul GEWISS față de inovație. Integrând platforma tehnologică avansată ThinKNX, GEWISS se poziționează ca partenerul de proiect ideal pentru aplicații ce necesită soluții digitale sofisticate”.

Menținându-și independența, Pulsar Engineering consideră integrarea ca o oportunitate strategică de a-și propulsa creșterea internațională. Stabilitatea financiară și resursele Grupului GEWISS vor furniza suportul necesar pentru a accelera dezvoltările strategice ale Pulsar și pentru a extinde acoperirea sa comercială la nivel global.

Suntem entuziasmați de posibilitățile pe care această achiziție le produce”, a comentat Luca FORMENTINI, fondator alături de Lucia BURINI a PULSAR Engineering. “Alianța cu GEWISS ne va permite să valorificăm infrastructura și capitalul uman pentru a consolida o rețea internațională mai puternică, permițându-ne să deservim mai bine clienții, garantând, aceeași autonomie în identificarea soluțiilor optime, produse sau parteneri”.

Acordul cu Pulsar Engineering”, a adăugat Fabio BOSATELLI, președintele GEWISS și al holdingului POLIFIN, “reprezintă un pas important în viziunea de creștere, cu scopul de a crea și consolida valoare pe termen lung pentru toți clienții și părțile interesate, în numele inovației și sustenabilității. Această achiziție extinde rețeaua noastră internațională de cunoștințe, competențe și cele mai bune practice, menite să întărească poziția Grupului GEWISS pe piață”.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari