AGENDA 2030 PENTRU MOBILITATE SUSTENABILĂ A GEWISS

Agenda 2030 pentru Mobilitate Sustenabilă a GEWISS subliniază importanța creșterii infrastructurii pentru e-mobilitate, ca parte esențială a dezvoltării urbane durabile. Agenda propune obiective detaliate, cum ar fi creșterea numărului de infrastructuri de încărcare pentru vehicule electrice și integrarea acestora în planurile urbane, reflectând o îndreptare către un viitor cu emisii reduse.

Prin inițiativa JOINON, GEWISS oferă soluții de încărcare pentru vehicule electrice,

prezentându-se ca un jucător important în domeniul mobilității electrice și infrastructurii inteligente. Această mișcare sprijină tranziția către utilizarea vehiculelor electrice, oferind o platformă integrată ce include atât încărcătoare de perete, cât și stații de încărcare, pentru a răspunde nevoilor emergente ale pieței și a facilita adaptarea la noile norme ecologice.

Pentru a asigura sustenabilitatea acestei tranziții, GEWISS este implicată activ în dezvoltarea de proiecte urbane care să integreze tehnologii verzi și infrastructuri compatibile cu obiectivele de dezvoltare durabilă ale Agendei 2030. Aceasta include inițiative specifice în orașe ca Bergamo și Milano, care adoptă soluții de mobilitate electrică în sistemele lor de transport public și

personal.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari