MyWindows: Noua platformă de la ALUMIL

Cu MyWindows este mai simplu decât vă imaginați!

Noua platformă MyWindows de la ALUMIL este instrumentul inovator care reușește să conecteze producătorii de tâmplărie cu beneficiarii.

Cum funcționează?

Completați în platforma MyWindows o cerere cu nevoile proiectului dumneavoastră, selectând numărul și tipul de sisteme, tipul de construcție (nouă sau în renovare), tipul de geam (dublu sau triplu) și perioada de timp. De asemenea, aveți posibilitatea de a încărca fișiere utile (tablou de tâmplărie, schițe, planuri) și informații suplimentare despre proiect. Ulterior, introduceți datele de contact și locația proiectului. În baza adresei introduse, platforma va genera o listă de parteneri din apropiere. Dacă doriți, puteți selecta 1, 2 sau nici un partener din listă.

Alegerea unor sisteme noi, atât pentru casa, cât și pentru proiectul dumneavoastră reprezintă o investiție semnificativă. De aceea, este foarte importantă implicarea unui consultant specializat, care poate evalua cerințele proiectului și vă poate îndruma în a face alegerea potrivită.

Rețeaua extinsă de parteneri ALUMIL vă stă la dispoziție. Completați simplu și rapid cei 3 pași și trimiteți cererea dumneavoastră!

Click aici: Obțineți o cotație | ALUMIL My Windows

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari