RUSTIC IN & OUT

  Universul decorului și al designului interior este ca o ființă vie, o entitate în continuă mișcare care vânează și captează mereu noi expresii, care au nevoie de minți creative să transforme materialele, formele și culorile în artă. Experimentarea este absolut esențială pentru procesul evolutiv și, la sfârșitul călătoriei, rezultatele ajung să devină spații pline de personalitate și caracter.Cărămida, de exemplu, este un material veteran în lumea designului interior, totuși continuă să ofere soluții inovatoare pentru nevoile decorative ale lumii de astăzi.  

Formele, culorile, tipurile …, fac din acest material un element versatil, capabil să transforme interioarele în medii unice. Dincolo de rolul său în interiorul pereților, prezența sa are o multitudine de aplicații, fie ca și cărămidă aparentă, o revenire la goliciunea inițială a structurilor și chiar crearea de mobilier unic.

In ultimii trei ani cărămida aparentă Bricked a îmbrăcat mii de metri pătrați de pereți de interior și fațade, transformând fiecare metru pătrat într-o adevărată lucrare de artă. 

Echipa Bricked abia așteaptă să facă parte din proiectele Dvs! 
Echipa Bricked abia așteaptă să facă parte din proiectele Dvs! 

Vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook  https://www.facebook.com/BRICKED.RO sau la telefon 0748454544. 

Să "încărămizim" Romania împreună!

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari