Am Deschis Noul Showroom de Garduri Decorio

Dupa luni de planuit si amenajari, DECORIO ARE UN NOU SHOWROOM!

Suntem mandri sa spunem ca am deschis un nou showroom axat pe imprejmuiri rezidentiale in Moara Vlasiei. Acesta este pentru a satisface toate cerintele clientilor din domeniul rezidential, fie ca vorbim despre case individuale sau complexe rezidentiale.

Showroom-ul nostru pune on display diferite modele de garduri, porti, socluri si stalpi, produse cu care v-am obisnuit deja, dar si game noi de produse. Odata cu deschiderea noului showroom, vom oferi clientilor nostri usi de garaj, usi de intrare si scari de interior si exterior de cea mai inalta calitate de la furnizorii nostri europeni. In total, sunt peste 12 furnizori ai caror produse sunt expuse la noi.

Showroom-ul este localizat pe Soseaua Unirii Nr 164 in Satul Caciulati, Comuna Moara Vlasiei, Ilfov. La noi se poate ajunge foarte usor din Bucuresti pe DN1 si A3, si suntem la sub 30 de minute distanta de toate localitatile din nordul bucurestiului precum Pipera, Otopeni sau Snagov.

Deschiderea a fost acompaniata de o petrecere la care au participat cei mai importanti clienti, parteneri si furnizori. De la arhitecti si reprezentanti ai firmelor de constructii pana la furnizori vechi si noi, toti ni s-au alaturat mai intai la showroom si mai apoi la Ferma Ancutei pentru a petrece aceasta importanta ocazie.

De asemenea, dorim sa multumim primariei si domnului edil al Comunei Moara Vlasiei, dl Andrei Filip, pentru suport si pentru dorinta lor continua pentru dezvoltare economica viabila in comuna.

Va asteptam la noi la Showroom!

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari