Decoruri în tendințe în 2024

Culorile reprezintă o modalitate de exprimare și de manifestare a personalității și preferințelor. În funcție de acestea, ne conturăm garderoba sau locuința prin elemente cu nuanțe radiante sau, din contră, pastelate sau sobre.

Tendințele se schimbă în fiecare an, însă importantă este nota personală și autenticitatea exprimării. Un arhitect poate transpune în realitate ideile proprietarilor într-o manieră cât mai creativă și mai unitară păstrând direcția unui stil de design interior sau chiar mixând mai multe stiluri.

Colecția de decoruri Regency Front este un ansamblu de posibilități variate cu nuanțe și tipuri de texturi diferite: uni, structo-striat, high gloss, supermat, textură sau decoruri de lemn.

În materie de cromatică în designul de interior, în 2023 au predominat nuanțele inspirate din natură. Astfel, în decursul anului trecut, în colecția Regency Front au fost introduse decoruri de gri (gri cenușiu supermat, gri perlă, gri piatră HG), verde (highland green supermat, fir green supermat), dar și texturi precum marmură siberia sau monument striat.

Continuând același trend, 2024 vine cu propuneri mai îndrăznețe, iar paleta propusă de experții PANTONE emană energie pozitivă și optimism. Drept urmare, anul acesta venim în întâmpinarea clienților cu nu mai puțin de 44 decoruri noi. Pentru început am introdus 16 decoruri care pot fi vizualizate pe site: www.regencyfront.ro/decoruri și selectate din magazinele distribuitorilor noștri:

Structo/ striat: Cubanit Striat, Fir Green Striat, Gri Angora Striat, Gri Perlă Striat, Reed Striat

Lemn: Pin Aland, Stejar Lancelot, Stejar Halifax Natur, Stejar Halifax Tabac

Supermat: Cappuccino Premier SM, Ceramic Red SM, Mouse Grey SM, Misty Blue SM, Scandic Blue SM, Smoke Green SM, Toffee Premier SM

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari