Frezări pentru dormitoare de la Regency Front

Dormitorul este un spațiu în care primează confortul și stilul, în care se pune accent pe originalitate și personalitatea proprietarului. Pentru amenajarea lui, se ține cont de toate aspectele care pot influența somnul, se alege stilul de design preferat, cromatica, lumina și mai ales elementele de mobilier.

Frezările noastre pentru dormitoare abordează stiluri diverse, de la clasic la modern, minimalist sau extravagant. Oferim variante de o diversitate largă care să vină în întâmpinarea arhitecților, designerilor sau producătorilor de mobilă pentru proiectele pe care le gândesc pentru clienți.

În ultima ediție a catalogului Regency Front, lansată la sfârșitul anului 2023 sub sloganul “A brilliant home story” regăsim următoarele modele:

Monet și Belvedere: sunt două frezări care urmăresc un trend foarte popular și anume liniile verticale. În primul model, romburile se îmbină într-o simetrie perfectă, în cel de-al doilea liniile paralele opuse oferă o senzație de echilibru.

Fusion și Maestro: se regăsesc doar în categoria Bedrooms, sunt frezări inovative și jucăușe care se potrivesc spațiilor moderne și unei abordări fresh.

Infinity și Majestic din categoria Bespoke, sunt modele Custom care se realizează conform schiței clientului și dimensiunilor mobilierului. Infinity este unul dintre cele mai vândute frezări și printre preferințele arhitecților de interior.

Imperial și Bali: sunt frezări din categoria Silver care reusesc să suprindă eleganța stilului clasic, atemporal.

Balmoral: este un model din categoria Gold care se încadrează, ca stil, tot în designul clasic, dar frezarea are adâncime mai mare (11 mm). Liniile sunt solemne, rotunjite și se combină foarte armonios cu decoruri de lemn.

Opera: este un riflaj din categoria Diamond, aparținând designului modern, în trendurile ultimilor ani.

Santacruz și Obak: sunt două frezari din categoria Platinum, cu linii clare, bine definite și un stil inspirat de la marile târguri din Italia.

Frezările se pot folosi pentru elemente precum testieră, pedieră, sertare de comodă sau de noptieră, dar și pentru ușile de dressing. Decorurile disponibile sunt: uni, uni supermat, uni structo/striat, lemn, textură, high gloss, iar grosimea de MDF din care se realizează ușile este de 18/ 22/ 25 mm.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari