Inaugurare Centrul de Experienta in Pardoseli - SKOTECH SOLUTIONS

<b>SKOTECH</b>SOLUTIONS inaugurează primul <b>Centru de Experiență în Pardoseli </b>din România, eveniment cu circuit închis care va avea loc în <b>Brașov</b>, la data de <b>05 Mai 2023</b>.
SKOTECHSOLUTIONS inaugurează primul Centru de Experiență în Pardoseli din România, eveniment cu circuit închis care va avea loc în Brașov, la data de 05 Mai 2023.

Prin înființarea acestui nou Centru, dorim să venim în sprijinul domeniului de recondiționâri și de prelucrare mecanică a suprafețelor de pardoseli din beton, prin cursurile de specializare organizate în acest scop. Aceste cursuri se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu, care doresc să pășească în acest domeniu, respectiv celor care vor să-și perfecționeze și să-și completeze cunoștințele deja acumulate în trecut.

SKOTECHSOLUTIONS, fiind leader de piață în domeniul furnizării de echipamente, utilaje, consumabile și produse conexe, va pune la dispoziția tuturor celor interesați și mai ales cursanților, tot know-how-ul acumulat în decursul anilor, toate noutățile din domeniu, utilaje, consumabile și produse pentru testarea acestora, consultanță înainte, în timpul și după achiziție, respectiv un punct de service autorizat pentru toate mărcile de echipamente comercializate.

Calendarul cursurilor de specializare va fi anunțat în curând! 

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari