Proiect Fratelli Ristorante, Iași (Pergole retractabile și închideri cu sticlă)

Locațiile Fratelli sunt foarte cunoscute în România, iar cele mai bune petreceri și seri de neuitat acolo au loc! Deoarece și nouă ne-au plăcut locațiile lor, ne-am oprit la locația din Iași și am oferit suport în reamenajarea terasei. În rândurile de mai jos îți oferim și ție câteva detalii de la acest proiect atractiv, la Fratelli Ristorante situat chiar în centrul vechi al Iașiului!

Locațiile Fratelli aduc exclusivism, relaxare și socializare dincolo de orice barieră, în atmosfera oferită de concepte moderne, bine puse la punct. Echipa Sun Leader a sprijinit și ea implementarea acestor concepte moderne pe terasa locației din Iași, unde aspectul și funcționalitatea spațiului exterior au dobândit trăsături noi. 

Terasa Fratelli Ristorante a fost acoperită de echipa noastră cu sisteme de Pergole retractabile cu lamele de aluminiu, iar dimensiunile aproximative ale pergolei au fost de 4,5 x 6,7 m – instalată în 4 module alipite. Pergolele au fost accesorizate cu sistem de iluminare LED.

Adițional, terasa a fost închisă cu sisteme de sticlă manuale, pentru a putea fi utilizată în orice anotimp. Astfel, terasa s-a transformat nu doar într-un spațiu de socializare și relaxare, ci și într-un spațiu de evenimente și relaxare în aer liber! 

Ești și tu interesat/ă de un astfel de proiect? Iată datele noastre de contact: 

info@sunleader.ro

0770 444 888

www.pergole-retractabile.ro unde găsești o secțiune specială pentru a solicita oferta de preț pentru produsul dorit.

Alte articole de la acest producator:

Nu exista articole de afisat.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari