PROTECTA 3 IN 1, vopsea pentru metal ce se aplica direct pe rugina

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producatori de vopsele lavabile, tencuieli decorative si emailuri din Romania, are in portofoliul sau una dintre cele mai performante vopsele pentru metal, si anume PROTECTA 3 IN 1.

PROTECTA 3 IN 1 este o vopsea email pentru protectia si decorarea suprafetelor metalice interioare si exterioare atacate de rugina.

Aceasta vopsea 3 in 1 are tripla actiune in acelasi timp: este un inhibitor de coroziune, are o protectie anticoroziva si joaca si rol decorativ.

PROTECTA 3 IN 1 se aplica direct pe rugina, ceea ce duce la eliminarea costurilor de manopera pentru indepartarea ruginii si aplicarea grundului.

Vopseaua se usuca repede si are mare putere de acoperire.

Si pentru ca gusturile sunt foarte variate, PROTECTA 3 IN 1 este disponibila in doua variante: aspect neted sau “lovitura de Ciocan”.

Culorile cu aspect neted sunt: alb, alb mat, negru, nagru mat, maro carpatin, bej deschis, maro inchis, verde inchis, gri deschis, visiniu, antracit, cupru vechi, aur vechi si argintiu; in timp ce culorite cu aspect “lovitura de ciocan” sunt: gri texturat, negru texturat si auriu texturat.

Vopseaua PROTECTA 3 IN 1 se comercializeaza in ambalaje de 0.5L si 2.5L atat in retelele de bricolaj din toata tara, cat si in magazinele traditionale.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari