SPOR, vopsea lavabilă albă de interior pentru baie și bucătărie

Policolor SA, unul dintre cei mai mari producători de vopsele lavabile, tencuieli decorative și emailuri din România, oferă consumatorilor SPOR Baie și Bucătărie, o vopsea lavabilă cu formulă activă antimucegai și anticondens, cu eficacitate dovedită fiind Avizată de Ministerul Sănătății.

Prin proprietățile sale, SPOR Baie și Bucătărie formează o peliculă rezistentă la mucegaiuri și microbi. De asemenea, rezistența mare la umezeală și aburi, face ca vopseaua să aibă un efect antimucegai si anticondens, lasând pereții să respire.

SPOR Baie și Bucătărie ambalat la 4L se poate nuanța în culori pastel, cu sistemul Policolor ArtCOLOR. Vopseaua are o super-putere de acoperire, de 14 mp / litru / strat și vine în două forme de ambalare: 4L și 8,5L.

Conform testării French VOC Regulation – EUROFINS, vopseaua SPOR Baie și Bucătărie este încadrată în clasa A+ , ceea ce vine să confirme că  aceasta prezintă risc zero de toxicitate și un nivel aproape de zero pentru emisiile de substanțe volatile.

Așa cum îi spune și numele, vopseaua lavabilă albă de interior pentru baie și bucătărie este recomandată în special acolo unde găsim cel mai adesea condens și mucegai, și anume în spațiile cu umiditate ridicată: băi și bucătării. Dar poate fi folosită în orice încăpere în care dorim să preîntâmpinăm apariția mucegaiului, a igrasiei.

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari