Gama SPOR, partenerul tau pentru curatenia de primavara

Policolor SA ofera consumatorilor din Romania gama de vopsele lavabile, emailuri si lacuri pentru lemn SPOR, o gama completa pentru curatenia de primavara.

Pentru incaperile unde dorim igiena maxima si aer cat mai curat, va recomandam SPOR cu IONI de Argint, o vopsea super-lavabilă eficienta in distrugerea microorganismelor celor mai frecvente, inclusiv Staphylococcus Aureus (bacteria spitalelor) și mucegaiuri.

Prin proprietatile sale, SPOR cu IONI de Argint formeaza bariera la microbi si mucegaiuri, protejand in permanenta suprafetele.

Pentru incaperile cu umiditate ridicata, acolo un riscul de formare a mucegaiului si igrasiei este crescut, este recomandata vopseaua SPOR Baie si Bucatarie, special conceputa pentru oferi suprafetelor un efect antimucegai si anticondens.

Pentru incaperile in care isi petrec mult timp persoanele hipersensibile, copiii sau cei predispusi la alergii, exista varianta vopselei lavabile SPOR Hipoalergenic.

Toate vopselele prezentate mai sus sunt incadrate, Conform testării French VOC Regulation – EUROFINS, în clasa A+ , ceea ce vine sa confirme ca  aceastea prezinta risc zero de toxicitate si un nivel aproape de zero pentru emisiile de substanțe volatile.

Pentru elementele din lemn, metal sau zidarie din casa sau din curte, SPOR are in gama sa doua produse care vin in intampinarea celor mai exigente cerinte in materie de emailuri: SPOR email cu uscare rapida, pe baza de solvent si disponibil in 13 culori variate si SPOR Aqua, email pe baza de apa, ce poate fi folosit inclusiv pentru vopsirea jucariilor copiilor. 

Cat priveste gradina, pentru aceasta SPOR are pregatite doua tipuri de lacuri pentru lemn: SPOR Lac 3 in 1, pe baza de solvent si SPOR Villa Yacht, lac pentru lemn pe baza de apa pentru decoratiuni si garduri sau dedicat pentru terase si dusumele de lemn. Ambele variante de lacuri, atat cele pe baza de solvent, cat si cele pe baza de apa au in componenta numeroase nuante din care putem alege (ex: cires, wenge, nuc, palisandru, stejar, visin, mahon etc.).

SPOR la treaba!

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari