Soluțiile premium marca Termoexpress

Îți dorești un birou luminos, cu priveliște spre tot ce te înconjoară? Sau poate îți dorești un spațiu intim unde să iei o pauză de la tot ce însemnă cotidian, unde să te decuplezi după o zi plină.

Indiferent de ce îți dorești, Termoexpress are produse și servicii care se pliază pe nevoile tale!

Cine este Termoespress?

Termoexpress este un producător strategic care oferă soluții premium personalizate de tâmplărie termoizolantă. Compania a luat naștere acum 15 ani și de atunci proiectează, produce și livrează servicii personalizate de ferestre, uși și sisteme de umbrire în țări precum  Franța,Italia, Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite ale Americii și bineînțelesRomânia,

Ce îți oferă Termoexpress?

Termoexpress oferă consultanță și soluții personalizate de ferestre, uși și sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte 100% personalizate pe cerințele fiecărui proiect. Prioritare pentru noi sunt eficienșa energetică și fonică, siguranța și confortul beneficiarului. 

Să luăm exemplul proiectului de mai jos.

Această lucrare, amplasată deasupra unei clădiri de birouri din județul Cluj, îmbină simplitatea și eleganța cu eficiența

La realizarea acesteia au fost folosite Copertina Raffaello, culisanta COR Vision Plus și ferestrele COR 80 cu Foaie Ascunsă. Acestea creează un cadru luminos, eficient energetic, care oferă posibilitatea de a te bucura de lumina naturală indiferent de vremea de afară.  Mai mult decât atît,

combat efectul de seră, sunt rezistente la apă și vânt, având o performanță acustică deosebită.

De ce să alegi Termoexpress?

Ne-am dezvoltat continuu resursele, am investit în pregătire profesională de specialitate astfel încât să putem satisface cele mai anvargadiste proiecte arhitecturale.

Lucrăm îndeaprope cu arhitecți, constructori și dezvoltatori pentru finalizarea cu succes a fiecarui proiect. Livrăm produsele direct pe șantier, oferim consultanță și garanție pentru toate soluțiile din portofoliul nostru.

Nu în ultimul rînd parteneriatele cu furnizorii internationali de top si expertiza de peste 15 ani pe pietele internationale, ne recomandă ca un furnizor matur si un partener de încredere pentru clienții nostri.

Pentru mai multe detalii puteti accesa https://termoexpress.com/

Cauta produse pentru proiecte tip:

Recomandari